Oyuncu Christian Oliver ve iki kızı uçak kazasında öldü

Oyuncu Christian Oliver ve iki kızı uçak kazasında öldü

Hollywood oyuncusu Christian Oliver ve iki kızının içinde bulunduğu Karayipler'in doğusunda uçak düştü. Meydana gelen kazada 51 yaşındaki oyuncu Christian Oliver, 10 ve 12 yaşlarındaki iki kızı ve uçağın pilotu hayatını kaybetti.

Karayipler'de bir uçağın düşmesi sonucu 51 yaşındaki oyuncu Christian Oliver, 10 ve 12 yaşlarındaki iki kızı hayatını kaybetti.

Sky News'te yer alan habere göre, uçak Karayipler'de yer alan küçük özel bir ada olan Petit Nevis'in hemen batısında düştü. Pilot Robert Sachs da hayatını kaybetti.

Yetkililer oyuncunun kızlarının adlarını 10 yaşındaki Madita Klepser ve 12 yaşındaki Annik Klepser olarak belirledi.

Polise göre kazaya neyin sebep olduğu henüz belli değilken, bölgedeki balıkçılar ve dalgıçlar, arama çalışmalarına St Vincent ve Grenadinler Sahil Güvenlik ekiplerine yardım etmek için kaza mahalline gitti.

Uçaktaki dört kişinin ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından belli olacak. St. Vincent ve Grenadinler polisi de olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Gerçek adı Christian Klepser olan 51 yaşındaki Almanya doğumlu aktör, 2008 yapımı Speed ​​Racer filmi ve 1990'lardaki Saved by the Bell: The New Class dizisindeki bir sezon da dahil olmak üzere yüzlerce film ve dizide rol aldı.

1990'lardaki "Saved by the Bell: The New Class" dizisinin ikinci sezonunda Brian Keller adında İsviçreli bir nakil öğrenciyi canlandırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN