İbrahim Tatlıses'i öfkeden kudurtan olay: Elime bir geçsen seni bu halimle kazığa oturturum

İbrahim Tatlıses'i öfkeden kudurtan olay: Elime bir geçsen seni bu halimle kazığa oturturum

Geçtiğimiz günlerde büyüdüğü mağaranın 'İbrahim Tatlıses'in Büyüdüğü Mağara' ismiyle turizme kazandırılmasıyla adından söz ettiren İbrahim Tatlıses, bu kez sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Geçtiğimiz günlerde büyüdüğü mağaranın 'İbrahim Tatlıses'in Büyüdüğü Mağara' ismiyle turizme kazandırılmasıyla adından söz ettiren İbrahim Tatlıses, bu kez sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü türkücünün paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in, 2002 yılında 6 yaşında olan kızı H.K.G.'yi, o dönem 29 yaşında olan Kadir İstekli'yle "imam nikahıyla" evlendirip küçük kızın cinsel istismara maruz kalmasına sebep olmasına ilişkin davada iddianame kabul edildi.

İlk duruşma tarihi 22 Mayıs 2023 olarak belirlenirken, iddianamede Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında ise 22 yıl 6 ay hapis cezası istendi.

SAVCI İÇİN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çocuğa cinsel istismar davasında "takipsizlik" kararı veren savcı için ise Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından soruşturma başlatıldı.

SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ

Yaşananlara sosyal medya hesabı aracılığıyla isyan eden İbrahim Tatlıses, 6 yaşındaki H.K.G. ile "imam nikahıyla" evlenen 29 yaşındaki Kadir İstekli'ye sert sözlerle yüklendi.

Ünlü türkücünün paylaşımı kısa süre içinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Tatlıses paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Ulan şerefsiz. Bu mudur lan senin tarikatın? 6 yaşındaki bir kız çocuğuyla hangi vicdana dayanarak evlendi. Allah seni bildiği gibi yapsın oğlum, elime geçsen seni bu halimle kazığa oturturdum. Hele seni bir içeri atsınlar bak oradakiler seni nasıl bir kazığa oturtturuyor gör"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN