Icardi’ye ultra lüks araba: Dünyada 3 kişide var

Icardi’ye ultra lüks araba: Dünyada 3 kişide var

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro İcardi, sosyal medya gündem olmaya devam ediyor. Performansı ile taraftarın gönlünü kazanan yıldız oyuncu, futbol camiasında kendisinden sıkça bahsettiriyor. Özel yaşamı ile de sürekli magazin haberlerine konu olan Icardi, bu kez şahsi arabasıyla gündemi sarstı. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'ın forvet yıldızı Mauro Icardi, sadece üç kişide bulunan dünyanın en prestijli otomobillerinden biri olan Rolls-Royce Boat Tail'i 26 milyon euro ödeyerek satın aldı. Bu lüks otomobil, endüstri sektöründe büyük bir servet kazanan bir sanayici ve ünlü müzik ikilisi Jay-Z ve Beyonce'nin ardından dünyada yalnızca üç kişinin sahip olduğu nadir bir araç olarak biliniyor.

Galatasaray'a yaz transfer döneminde katılan ve 3 yıllık bir sözleşme imzalayan Icardi, saha içindeki yeteneklerinin yanı sıra lüks yaşam tarzıyla da gündemde. Bu sezon Galatasaray formasıyla 7 maça çıkarak 7 gol ve 1 asistle takımına önemli katkılarda bulunan Icardi, milli ara dönemini ülkesi Arjantin'de geçirerek dinlendi.

7e5930b1-b3ed-4b44-87de-01ae9a1692c8.jpg

BENZERSİZ ÖZELLİKLERİ VAR

Rolls-Royce Boat Tail, sadece tasarımıyla değil aynı zamanda benzersiz özellikleriyle de dikkat çekiyor. İç ve dış tasarımı özel bir el işçiliğiyle üretilen bu özel araç, özel müşteri talepleri doğrultusunda kişiselleştirilebiliyor. Icardi'nin bu nadir otomobil koleksiyonuna eklediği Rolls-Royce Boat Tail, lüks, zarafet ve benzersizlik konusunda dünya standartlarını bir kez daha yükseltiyor.

Dünya genelinde sadece üç kişinin sahip olduğu bu eşsiz otomobil, Mauro Icardi'nin lüks yaşam tarzının sadece futbol sahasıyla sınırlı olmadığını bir kez daha gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN