İçine 1 tane atan güve nedir bilmiyor! Kuru ürünlerin doğal koruyucusu! Yalnızca gripten değil güveden de koruyormuş…

İçine 1 tane atan güve nedir bilmiyor! Kuru ürünlerin doğal koruyucusu! Yalnızca gripten değil güveden de koruyormuş…

Evinizin her yerinden güve fışkırıyorsa çözümü son derece basit. Her evde bulunabilen bu ürün ile güve sorununa kökten çözüm geldi. Kuru ürünlerin doğal koruyucusu oluyor kullanan güve nedir bilmiyor. İşte güve sorununa etkili çözüm…

Her evde bulunan kuru bakliyatların uzun süre saklanması için uygulanabilecek yöntemlerde dikkatle takip ediliyor. Yiyecekleri uygun saklama koşullarında saklamanın önemli olduğu bilinirken evdeki hava sirkülasyonu da son derece önemlidir. Yiyecekleriniz de güve oluşumunu engellemek için mutlaka bu yöntemi denemeniz gerekiyor. İşte güve sorununa kökten çözüm…

GÜVE SORUNUNA DOĞAL ÇÖZÜM

Bakliyat ürünlerinde oluşan güveleri ortadan kaldırmak için birçok yöntem deneyen ancak çaresini bulamayanlar son çare yeni bir yöntem arıyor. Evdeki hava sirkülasyonunun yeterli olmadığı ve nem oranının yüksek olduğu durumlarda güve görülürken yiyeceklerdeki güve oluşumunu engellemek için hem ekonomik hem de her mutfakta bulunan bu üründen yararlanmanız gerekiyor.

bakliyat-guve.jpg

Güveden kurtulmak isteyen kişiler özellikle doğal yöntemleri tercih etmektedir. Lavanta, nane veya kekik gibi doğal yöntemler ile güve koruyucu bir etki sağlarken küçük keseleri bakliyat ürünlerinin içerisine yerleştirerek güveleri ürünlerinizden uzak tutabilirsiniz.

lavanta-kesesi.jpg

YALNIZCA GRİPTEN DEĞİL GÜVEDEN DE KORUYOR

Kış aylarının vazgeçilmez meyveleri arasında yer alan portakal grip olmamak için sık sık tüketilen meyveler arasında yer alıyor. Portakal kabuğunu kullanarak evinizde oluşan güve problemini ortadan kaldırabilirsiniz.

portakal-kabugu-karanfil.jpg
​​​​​​​

Portakal kabuğuna hiç gözükmeyecek şekilde karanfil batırarak güvenin olduğu bölüme yerleştirilerek dolabınızda oluşabilecek güvelerin de önüne geçmiş olacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN