İğrenç gün geldi! Koç Kova ve Yaylar dikkat! İşte 28 Mart 2023 Salı günlük burç yorumları

İğrenç gün geldi! Koç Kova ve Yaylar dikkat! İşte 28 Mart 2023 Salı günlük burç yorumları

28 Mart Salı günü su grubu ve toprak grubunu yıkacak olaylar yaşanabilir. Uzun süredir bekledikleri o haber gelecek. Kova, Yay ve Oğlak burçlarını zor bir gün bekliyor. Yengeçler ise evlilik yolundaki ilişkilerin noktalayabilirler. İşte 28 Mart 2023 Salı günlük burç yorumları

28 MART 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün yapmanız gerekenler konusunda uzman olduğunuz izlenimine kapılmış olabilirsiniz ancak tavrınıza dikkat edin çünkü yıldızlar yanıldığınızı kanıtlayabilir. Bugün kibirle hareket etmeden kendi işinize bakmanız önemli.

Hatta belki birisine öğüt vererek yardım etmek isteyeceksiniz ama ona söyleyeceklerinizi yanlış anlamasından çekinerek kenarda kalmayı tercih edeceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bazı küçük ve beklenmedik olaylar gününüzü alt üst edebilir, ancak sonuçtan o kadar memnun kalacaksınız ki oraya ulaşmak için çektiğiniz tüm zorlukları unutacaksınız.

Olanlardan aceleyle sonuçlar çıkarmaktansa olumlu olmak ve olayların açığa çıkmasını beklemek sizin için iyi olacaktır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Belki de bu Salı günü kendinize biraz fazla güveniyorsunuz ve tam da bu anlarda işlerin ters gitme olasılığının yüksek olduğunu biliyorsunuz.

Size yakın birinin vereceği tavsiyeyi dinlemelisiniz. Bugün başkalarının ne söylediğine daha fazla dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut durumunuz size meditasyon için biraz vakit tanıyor ve görünüşe göre bu Salı günü sandığınız kadar meşgul olmayacaksınız.

Bugün, hayatınızda bir şeyleri değiştirmek için harika bir başlangıç noktasıdır.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Salı gününden en çok yararlanacak olanlar bekar Aslanlar çünkü hayatlarında çok önemli bir rol oynayacak biriyle tanışma şansları az da olsa var.

Zamanın uçup gittiği bu salı birçok düşüncenin etrafında dönse de, aynı zamanda bir iç huzur hissinin de olduğu yoğun günlerden biri olacak.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Planlarınızı gerçekleştirmeye çalışırken niyetiniz iyi olabilir, ancak onları gerçeğe dönüştürme şekliniz biraz şüphe doğurabilir.

Burada sorun başkalarının davranışlarınızı nasıl algıladığıyla ilgili değil, daha çok kendinize gerçekten güvenmemeniz gerçeğinde yatıyor.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Mevcut eğilim, işlerin beklediğiniz gibi gittiğinin ilk işaretleri ortaya çıktığında hevesinizi artıracak, ancak bu ruh haliniz, ters gidebilecek şeylere karşı tetikte olmanızı engelleyebilir.

Umutlarınızı çok yüksek tutarsanız, yaptığınız şeyle ilgili herhangi bir riski nesnel olarak değerlendirecek durumda olmayabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu Salı sabahı, gayet sıcak ve son derece anlayışlı olacaksınız, ancak umutlarınızı çok yüksek tutmayın çünkü bu tavrınız çok uzun sürmeyecek.

Görünüşe göre etrafınızdakilerin deneyimlerine çok odaklanmışsınız ama kendinizi unutuyorsunuz ve bu nedenle gün boyunca hayal kırıklığınız biraz artacak.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Görünen o ki, dışardan gelen tepkilere karşı normalden çok daha duyarlısınız ve başkalarına karşı çok fazla anlayışlı olmayacak olsanız da, normalden daha fazla şey hissedeceksiniz.

Bu nedenle, kendinizi ne tür insanlarla çevrelediğiniz konusunda dikkatli olmak daha önemli.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Kendinizi yeniden keşfedebilmek için hayatınızda bir tür değişikliğin peşinde koşuyorsunuz ve bu yüzden bazı kolay kazanımlara, belki de yaşam tarzınızda bazı değişikliklere odaklanıyorsunuz.

Bazı Oğlaklar, içinde bulundukları çevreyi değiştirmek amacıyla iş yerlerini değiştirmeyi bile düşünecekler.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün mali konular gündemde olacak ve size sanki israf ediyormuşsunuz ya da kasıtlı olarak biraz para kaybediyormuşsunuz gibi geliyor.

Olayları doğru değerlendiriyor olabilirsiniz veya olayları oldukça sert bir şekilde algılıyor olabilirsiniz, ancak her halükarda bugünü bir şeyleri değiştirmek için kullanmalısınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün ailenize çok bağlı görünüyorsunuz ama belki de onlardan biraz fazla şey bekliyorsunuz.

Bazı konularda kendinize ne kadar çok baskı uygularsanız, o kadar az huzur hissedeceksiniz. Herkesin bir tatil veya benzeri bir plan yapmasını sağlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Onların da kendi fikirleri olabilir, saygı duymalısınız

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN