İğrenç ifşayı okuyan Esra Ezmeci "Yok artık" dedi! Bakın Kaynanası gece ne izliyormuş?

İğrenç ifşayı okuyan Esra Ezmeci "Yok artık" dedi!  Bakın Kaynanası gece ne izliyormuş?

Cinsel içerikli itiraflar alan Esra Ezmeci'ye bu defa kayınvalide itirafı geldi. Gelini kayınvalidesinin gece ne yaptığını yazınca herkes şaşkınlığa uğradı. Bakın kaynana geceleri nasıl videolar izliyormuş?

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci verdiği ilişki yöntemleriyle sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Çapalama ve tuzlama yöntemleriyle bilinen Ezmeci, Instagram hesabından ilişki uzmanlığı da yapıyor. Gelen soru ve itirafları yayınlayan Ezmeci'ye akıllara durgunluk veren bir itiraf geldi.

ezmeciayar.jpg

KAYNANASINI İFŞA ETTİ

Bir kadın kaynanasının cinsel içerikli videolar izlediğini itiraf ederek, "Kayınvalidem geceleri porno izliyor. Bilerek ses açıyor. Kocam duymamazlığa geliyor" mesajını attı.

kayinvalide.jpg

İLGİNÇ YANIT

Esra Ezmeci ise bu mesaj, "Siz gündüz bu seslerin size geldiğini söyleyebilirsiniz. Bire bir söylemeniz daha doğru olur" yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN