İncirler şarkısıyla meşhur olmuştu! İlyas Yalçıntaş'dan kötü haber, iki aydır mücadele ettiği hastalığı açıkladı

İncirler şarkısıyla meşhur olmuştu! İlyas Yalçıntaş'dan kötü haber, iki aydır mücadele ettiği hastalığı açıkladı

"İncirler" şarkısı ile tüm Türkiye'nin gönlünde taht kuran İlyas Yalçıntaş bir süredir mücadele ettiği hastalığı ilk kez açıkladı. Türk pop müziğinin sevilen ismi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sevenlerine kötü haberi verdi.

2014 yılında katıldığı X Factor yarışması ile Türkiye'nin yakından tanıdığı İlyas Yalçıntaş "İncirler" şarkısı ile büyük bir çıkış yakalamıştı. Genç popçu İlyas Yalçıntaş, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Ünlü şarkıcı hastalığını ilk kez açıkladı.

İlyas Yalçıntaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Ramsay Hunt" sendromuna yakalandığını söyledi. 2 aydır hastane hastane gezdiğini dile getiren ünlü şarkıcı hastalığının tedavisi olduğunu öğrenince çok mutlu olduğunu da ekledi.

ilyfgfhfh.jpg

Ardından bir paylaşım daha yapan İlyas Yalçıntaş, "Yaklaşık 2 aydır bir dizi hastane ve doktor muayenesi sonucu "Ramsay Hunt" sendromuna yakalandığım ortaya çıkmıştır. Bu sıkıntılı süreci nihayet atlatmanın ve rahatsızlığımın tedavisinin olmasını bilmenin mutluluğu içerisindeyim. Herkese sağlıklı günler diliyorum, sevgiler."

iltg.jpg

Yalçıntaş açıklamalarına şöyle devam etti; 'Arkadaşlar bu sendrom "herpes" adlı bir virüsün orta kulağımı enfekte etmesi ile denge ve işitme siniri üzerinde tahribat yaratması ile ortaya çıkıyor. Son 6 aydan beri şu şekilde semptomlar yaşamaktayım, sağ kulağımda sürekli çınlama ve karıncalanma hissi yüzümün sağ tarafında uyuşukluk ve şişkinlik, üst damağımda kabarcık, yürürken denge problemleri, hafif sendeleme gibi şikayetler. Damar yolu ile verilecek ilaçlar ile tedavisi mümkün haftaya salı günü başlayacağız tedaviye. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim sevgiler."

ilyassdf.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN