ING Bank rekor kıran kampanyasını duyurdu! Tek SMS ile 100 TL yılbaşı harçlığı verecek! Kampayada çığır açtı

ING Bank rekor kıran kampanyasını duyurdu! Tek SMS ile 100 TL yılbaşı harçlığı verecek! Kampayada çığır açtı

ING Bank kredi kartı alana yılbaşına özel kampanya geldi. Böylesi görülmemiş kampanya üzerine İNG Bank yeni yıla girmeden önce hediyeni seç kampanyasını müşterileriyle paylaştı. İlk kez ING Bonus Kart ya da Pegasus bol bol kart sahibi olmak isteyenler için sunulan bir fırsattan yararlanmak isteyenler için detaylar haberimizde

Yeni yıla sayılı günler kala bankaların çeşitli kampanyalar gelirken kredi kartı başvurusunda bulunan herkese özel taksitli nakit avans ya da 10 bonus kampanyası ücretsiz olarak kazanılabilir. Hoş geldin teklifi kapsamında verilen kampanyalardan isteğe göre seçim yapılabilir. ING Mobile uygulama üzerinden ya da internet şubesini kullanarak hesap açılışını yapması gerekiyor.

ING BANK KREDİ KARTI ALANA YILBAŞI HEDİYESİ

Şubelere gitmeye gerek kalmadan görüntülü konuşarak kampanyadan yararlanma fırsatı veriliyor. Ücretsiz olarak kredi kartı başvurusu yapılırken ING Bonus kart başvurusundan sonra kart teslimatları kurye aracılığıyla adrese iletilebilir. Kartı teslim alan kişiler 30 gün içerisinde taksitli nakit avanstan yararlanmak adına HTNA yazıp 2205'e kısa mesaj göndermesi gerekir. Bununla beraber 100 TL bonus kampanyasından yararlanmak için ise H BONUS yazarak 2205 kısa mesaj gönderilmesi mümkün.

İNG bank yılbaşı kampanyası

ING BANK YILBAŞI KAMPANYA ŞARTLARI

Bedava ve taksitli nakit avanstan yararlanmak için 3000 TL'ye kadar faizsiz olarak ve taksitlendirme avans başvurusunda bulunulabilir. 3000 TL üzerinde kullanılacak olan taksit avans için ise güncel faiz oranı üzerinden geçerlilik devam eder. Tek seferlik olarak kullanılacak 3 bin TL altındaki talepler için 9 ay vade imkanı verilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN