İnsaların sadece %1'i resimdeki gizli kediyi bulabiliyor! 5 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

İnsaların sadece %1'i resimdeki gizli kediyi bulabiliyor! 5 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Optik illüzyon IQ testi: Bu akıllara durgunluk veren optik illüzyon, sizi bu resimdeki gizli kediyi bulmanız için zorluyor. Bu optik illüzyon, IQ seviyenizi sadece 5 saniyede ortaya çıkaracak! Şahin gözlü insanların sadece %1'i gizlenmiş kediyi bulabilir! Bunun gibi optik illüzyonlar, beyninizi alışılmışın dışında düşünmeye ve sınırlarınızı zorlamaya zorlar.

Bu akıllara durgunluk veren optik yanılsama, bu resimdeki gizli kediyi bulmanız için sizi zorluyor. Bu optik illüzyon, IQ seviyenizi sadece 5 saniyede ortaya çıkaracak! Şahin gözlü insanların sadece %1'i gizlenmiş kediyi bulabilir! Bunun gibi optik illüzyonlar, beyninizi alışılmışın dışında düşünmeye ve sınırlarınızı zorlamaya zorlar.

Bu akıllara durgunluk veren optik illüzyonda gizli kediyi görebilecek misiniz? Sadece süper görüşe sahip kişiler kediyi 5 saniyede bulabilir! Netizenleri şaşkına çeviren, internetteki en hileli illüzyonlardan biriyle zekanızı kanıtlayın. Yaratıcı olun, analitik becerilerinizin ve mantıksal muhakemenizin ötesine geçin ve bu optik illüzyon resminde gizlenmiş kediyi bulmak için resme dikkatlice bakın.

1-012.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Bu optik illüzyon mücadelesinde, şahin gibi gözleri olan insanlar kediyi 5 saniye içinde görebilir. Burada, elinde toz süpürgesi tutan bir kadın görüyoruz. Bir tuğla duvarın ve perdesi düzgün olmayan bir pencerenin önünde duruyor. Yanında da bir kova var. Ve bir de kedi var! Nerede?

Bu kedi optik yanılsaması, kediyi bulamayınca bulmaca severleri şaşkına çevirdi ve kafalarını kaşıdı.

GİZLİ KEDİYİ BULDUN MU?

Şimdi, bunun bir optik bir yanılsama olduğunu hatırlamalısınız. Yaratıcı olmanız ve mantıksal akıl yürütmenin ötesinde düşünmeniz gerekir. Bu optik yanılsama sandığınızdan çok daha aldatıcı. Bu illüzyonun cevabına baktıktan sonra şaşıracağınıza bahse gireriz. Bu optik illüzyon meydan okumaya hazır mısınız? Resimdeki gizli kedinin nerede saklandığını buldun mu?

OPTİK İLLÜYON ÇÖZÜMÜ

Hala kediyi bulmakta zorlanıyorsanız merak etmeyin cevabı aşağıda paylaştık. Dikkatli bakarsanız, penceredeki perdenin altta düz olmadığını göreceksiniz. Bu optik illüzyon resminde kedinin kadının arkasına saklandığı yer burasıdır.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN