İnsanların %99'u ormanda gizlenen fili bulamıyor! Sadece üst düzey zekaya sahip olanlar 6 saniyede bulabiliyor!

İnsanların %99'u ormanda gizlenen fili bulamıyor! Sadece üst düzey zekaya sahip olanlar 6 saniyede bulabiliyor!

Bu optik yanılsama resminde, bir fil ormanda göz göre göre gizlenmiştir. Gizli fili 6 saniyede görebilirseniz, bir şahinin gözlerine sahipsiniz. Bu optik illüzyon mücadelesini hemen deneyerek gözlem becerilerinizi test edin.

Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden akıl almaz görüntülerdir. Bu illüzyonlar uzun zamandır ortalıkta dolaşıyor ve insan beynini kandırmak için kullanılıyor. Bu tür optik illüzyonlar, perspektif, renk ve kontrast gibi çeşitli tekniklerle yaratılabilir ve genellikle gerçeklik algımıza meydan okur.

Optik illüzyonların en büyüleyici yönü, beynin görsel bilgileri nasıl işlediğine dair içgörü sağlamasıdır. Bunun dışında bilişsel yetenekleri geliştirdikleri ve beyni yaratıcı düşünmeye teşvik ettikleri bilinmektedir. Bir şeyleri fark etmede ne kadar iyisin? Şimdi öğrenelim!

1-013.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ FİLİ BULABİLİR MİSİN?

Optik illüzyonlar, kişinin gözlem yapma ve eleştirel düşünme yeteneğini değerlendirmenin en temel yollarından biridir. Zekanızı test etmenin basit bir yolu olduğu düşünülse de daha gelişmiş yöntemler mevcuttur.

Gerçek IQ seviyenizi öğrenmek istiyorsanız, profesyonelce tasarlanmış IQ testleri öğrenmenin en iyi yoludur. Yukarıda paylaşılan eski görüntü, bir grup tüfekli avcının bir şey, büyük olasılıkla bir hayvan ararken görülebildiği bir orman sahnesini tasvir ediyor. Adından da anlaşılacağı gibi, ormanda gizli bir fil var ve avcılar da aynısını arıyor. Ormandaki gizli fili bulmak için 6 saniyen var .

GİZLİ FİLİ BULDUN MU?

Ormanda bir fil bulma görevi zorlu bir iştir. Yalnızca olağanüstü gözlem becerilerine sahip olanlar fili 6 saniyede görebilir. Fil, ormanla ustaca harmanlanarak fark edilmesini zorlaştırıyor. Fili gördün mü? Görüntüye odaklanırsanız, yakında fili tanıyabilirsiniz. Acele edin, zaman bitiyor.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız fili başarıyla gördü? Jilet gibi keskin gözlere sahip bazı kişilerin fili çoktan gördüğüne inanıyoruz. Tebrikler! Hâlâ gizli fili arıyorsanız, görüntüyü döndürmeyi veya çevirmeyi deneyebilir ve onu bulup bulamayacağınıza bakabilirsiniz. Veya aşağıdaki çözüme göz atabilirsiniz. Gizli fil, ormandaki ağaçların ve yaprakların oluşturduğu bir taslak olarak görülebilir , görüntü ters çevrildiğinde görünür hale gelir.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN