İnsanların %99'u oyuncakçı dükkanındaki gizli kaktüsü bulamıyor! 8 saniyede bulanların IQ'su 130 çıkıyor!

İnsanların %99'u oyuncakçı dükkanındaki gizli kaktüsü bulamıyor! 8 saniyede bulanların IQ'su 130 çıkıyor!

Bu optik illüzyonda bir kaktüs bitkisi oyuncakçı dükkanında ustaca saklanıyor. En keskin gözlere sahip kişiler kaktüsü 8 saniyede görebilirler. Onlardan biri misin? Şimdi gözlem becerilerinizi test edin!

Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden akıl almaz görüntülerdir. Üç tür optik yanılsama vardır: gerçek, fizyolojik ve bilişsel. Optik illüzyonlar, dikkat süresini geliştirmede ve konsantrasyonu artırmada oldukça faydalıdır.

Ek olarak, optik illüzyonlar görsel algı ve beynimizin nasıl çalıştığı hakkında bilgi edinmenin eğlenceli ve ilgi çekici bir yolu olabilir. Keskin bir gözün var mı? Bu hızlı meydan okuma ile öğrenelim.

1-002.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KAKTÜSÜ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, çeşitli pelüş oyuncakların görüldüğü bir oyuncak mağazası sahnesini göstermektedir. Oyuncak dükkanında bir yerlerde saklanan bir kaktüs var ve sizin için zorluk, gizli kaktüsü 8 saniye içinde bulmak.

Görsele dikkat ederseniz kaktüsü hızlı bir şekilde tanıyabilirsiniz. Kaktüsü gördün mü? Acele edin, zaman geçiyor. Görüntüyü bir kez daha tarayın ve kaktüse benzeyen herhangi bir şey bulup bulamadığınıza bakın. Sadece birkaç saniye kaldı.

GİZLİ KAKTÜSÜ BULDUN MU?

Umarız bazı keskin gözlü okuyucular oyuncakçıdaki kaktüsü görmüşlerdir. Kaktüsü zaman sınırı içinde göremeyenlerin hayal kırıklığına uğramasına gerek yok. Bu tür meydan okumaları düzenli olarak uygulayarak becerilerinizi her zaman geliştirebilirsiniz. Düzenli uygulama, optik illüzyon zorluklarını çözmeyi kolaylaştıracak konsantrasyonu ve dikkati artırır.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Kaktüsün nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz? O zaman aşağıdaki çözüme göz atın. Görüntüyü dikkatlice izlerseniz, gizli kaktüs resmin sağ üst tarafında görülebilir.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN