İnsanların %99'u resimdeki 2 gizli pandayı bulamıyor! Yalnızca şahin gözlü olanlar başarılı oluyor!

İnsanların %99'u resimdeki 2 gizli pandayı bulamıyor! Yalnızca şahin gözlü olanlar başarılı oluyor!

Bu resimde üç panda var ve bunlardan ikisi göz önünde gizli. Onları 5 saniye içinde tespit edebilir misin? Şimdi gözlem becerilerinizi test edin!

Görsel yanılsamalar olarak da adlandırılan optik yanılsamalara, gerçeklik algımız gerçek gerçeklikten farklı olduğunda görsel sistem neden olur. Optik illüzyonlar netizenler arasında oldukça popülerdir. Bunlar, ilk bakışta çıplak gözle görülemeyen gizli bir nesneyi gizleyen veya nesne gözümüzün önünde olduğu halde görme sistemimizin kısıtlamaları nedeniyle göremediğimiz akıl almaz görüntülerdir.

Optik illüzyon zorluklarını uygulamanın, dikkat süresini ve görsel becerileri geliştirmede yardımcı olduğu öne sürülür. Görüşünüzün ne kadar iyi olduğunu test etmek ister misiniz? Başlayalım.

1-004.jpg

RESİMDEKİ 3 GİZLİ PANDAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görselde bambu filizi yiyen bir panda görülüyor. Panda yalnız değil; diğer iki pandanın arkadaşlığına sahiptir. Diğer pandaları 5 saniye içinde bulmanız gerekiyor.

Gözlem becerilerinizin mükemmel bir testi olacak. Senin zamanın şimdi başlıyor. Herşey gönlünce olsun!

GİZLİ PANDALARI GÖRDÜN MÜ?

Görüntüyü dikkatlice gözlemleyin, pandalar her yerde bulunabilir. Acele edin, zaman geçiyor. Pandaları gördünüz mü? Bakmaya devam et; bir süre sonra hepsini bulabilirsin. Yalnızca gerçek zekiler zaman sınırı içinde bulmayı başarabiliyor.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Artık bakmayı kesebilirsin. Diğer iki pandayı bulabildiniz mi? Eğer öyleyse, ne kadar çabuk? Okuyucularımızın çoğunun iki pandayı çoktan görmüş olabileceğine inanıyoruz. Nerede olduklarını merak mı ediyorsunuz? İki panda, sırasıyla büyük pandanın sol ve sağ tarafında görülebilir.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN