İnsanların sadece yüzde 1'i bunu biliyor! Bulaşık tabletini suda eritin gözlerinize inanamayacaksınız

İnsanların sadece yüzde 1'i bunu biliyor! Bulaşık tabletini suda eritin gözlerinize inanamayacaksınız

Zamanımızın çoğunu mutfakta geçiriyoruz. Yemek yap, çay yap ya da tatlı yap derken saat akşamı buluyor. Tabi bunca şeyin bir de cefası oluyor. Ocak ve fırın gibi sıklıkla kullanılan aletlerde bazen yemek lekeleri kalabiliyor. Bu lekeler ne yapsanız da geçmez. Ancak bu yöntemle geçmeyen ocak ve fırın lekeleri anında geçecek. Hem kirlerden iz kalmayacak hem de pırıl pırıl olacak. Ev hanımları bu yöntemle bayram edecek. İşte mucizevi etkiler yaratan o pratik yöntem...

Yemek yaparken en çok kullandığımız ürünler olan ocak ve fırında bazen istenmeyen lekeler oluşabiliyor. Özellikle yağ lekeleri kurudu mu bir daha geçmiyor. Geçse bile o leke izi orada yapışıp kalıyor. Ev hanımlarının en çok şikayetçi olduğu bu durum için çözüm yolu çok basit. Saatlerce ovalamanıza gerek kalmadan lekelerden kurtulun. Bu pratik yöntemle hayatınız daha da kolaylaşacak. Tek malzemeyle mükemmel sonuç. İşte kir izi bırakmayan hem de ocakları pırıl pırıl yapan o mucizevi yöntem...

BU LEKELER BAŞA BELA

Mutfakta oluşan lekeler bazen canımızı sıkabiliyor. Özellikle fırın ve ocaklarda oluşan yağ lekeleri bazen kötü bir görüntüye neden olabiliyor. Hele bir de mutfağınız beyazlar içindeyse bu lekeler direkt olarak göze batmakta. Bu lekeler kolay kolay geçmez. Geçse de ufak bir iz bırakır ve bu da ev hanımlarını çıldırtır. Genellikle bu lekeleri süngerle ovalaya ovalaya çıkarmaya çalışırız ancak bu da lekenin yayılmasına neden olur.

kmfdfdd-4.jpg

BU YÖNTEMLE MUTFAĞINIZ PIRIL PIRIL OLACAK

Peki ocak ve fırınlardaki lekelerden nasıl kurtuluruz? Çözümü aslında çok basit. Tek malzeme ile bu korkunç lekelerden kurtulun. Bir daha asla yemek yaparken korkmayacaksınız. Mutfağınız pırıl pırıl olacak.

yeni-kmfdfd-3.jpg

GEÇMEYEN LEKELERİ SÖKÜP ATIYOR

İşte size insanların sadece yüzde 1'inin bildiği yöntemi açıklıyoruz. Aldığınız bir bulaşık tabletini ılık veya sıcak suya atarak eritin. Ardından bulaşık süngerini suya sürün. Bu süngerle fırın veya ocak gibi kirlerin zor çıktığı bölgeleri temizleyin harika sonuçlar elde edeceksiniz. Hem kirlerden iz kalmayacak hem de pırıl pırıl olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN