İnstagram takipçi satın alma hakkında bilinmesi gerekenler

İnstagram takipçi satın alma hakkında bilinmesi gerekenler

İnstagram takipçi satın alma işlemi özellikle e-ticaret yaparak para kazanan sayfaların tercih ettiği bir işlemdir. Ancak takipçi satın alma işleminde oldukça dikkatli davranmanız gerekir. Pek çok sahte site nedeniyle kaldırılıp paranızdan olabilirsiniz. Bunun yanı sıra sitenize çok fazla takipçi alımı yapmak yarardan çok zarara sebep olabilir.

İnstargam algoritması belirlediği yanlış bir davranışta hesabınızı kapatabilir. Böyle bir durumla karşılaşmamak adına oldukça dikkatli ve titiz çalışan bir yer ile anlaşmalısınız.

Bu sayede sitenize hiç bir zarar gelmeden hem takipçi sayınızı arttırıp hem de sitenizin gelişmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca sadece takipçi sayılarının yanı sıra paylaşımlarınızın etkileşimlerini de arttırmanız mümkündür.

İNSTAGRAM TAKİPÇİ NASIL SATIN ALINIR?

Pek çok farklı marka sayfaların etkileşimlerini arttırmak amacıyla takipçi satışı yapar. Bu takipçi alım platformları arasından en güvenilir ve hızlı olan firmayı seçmelisiniz. Düzgün ve tamamen planlı çalışan firmalar sitenize zarar vermeden etkileşimi artırır. Firmaların referans gibi önceden taptıkları çalışmaları inceleyerek karar verebilirsiniz.

İnstagram takipçi satın alımı konusunda başlangıçta çok yararlı gibi görünse de bazı durumlarda markaya büyük zararlar verebilir. Marka takipçi veya etkileşim alımını belli sınırlarda tutmalıdır. Ayrıca yeni açılmış bir marka için bir anda yapılan bir takipçi artışı instagram algoritmasını harekete geçirebilir. Takipçi alımı yapılırken mutlaka bir kaç içerik paylaşımı ile başlanması gerekir.

İNSTAGRAM TAKİPÇİ SATIN ALMA GÜVENİLİR Mİ?

İnstagram takipçi alımında en çok merak edilen konu güvenilirlik noktasıdır. Pek çok farklı firma uzun yıllardır takipçi satın alımında çalışır. Ancak bazı sahte firmalar hem sitenize zarar verebilir hem de sizi kandırma durumu oluşabilir. Bu nedenle mutlaka uzun zamandır çalışan ve bilinen firmalar tercih edilmelidir.
Sahte sitelerin yanı sıra bazı firmalar sitenizin şifresini isteyerek sitenizi ele geçirmeye çalışabilir. İnstagram takipçi satın alımı noktasında asla şifre ve kişisel bilgi paylaşımı yapılmamalıdır. Gerçek instagram takipçi satın alma firmaları sadece instagram ismini isteyerek takipçi gönderimi sağlar. Diğer tüm sahte sitelerde ise genellikle ön ödeme yada şifre paylaşımı istenir.

İNSTAGRAM TAKİPÇİ SATIN ALMANIN YARARLARI

İnstagram sayfanıza takipçi satın alırken çok dikkatli olmanız gerekir. İnstagram takipçi satın almanın bazı yararları şu şekilde sıralanır.

Hedef kitlenize ulaşmak
Paylaşımlarınızın keşfet gibi farklı alanlara ulaşmasını sağlamak
Sayfanızın etkileşimini arttırmak
Sayfanıza olan ziyaretleri arttırmak
Gerçek takipçilerin sizi fark etmesini sağlamak.
Sayfanızın fark edilip büyümesini sağlamak

İnstagram takipçi satın alımında sayfanıza bu Yararları sağlayarak kısa sürede fark edilmeniz mümkündür.

İNSTAGRAM TAKİPÇİ SATIN ALIMININ ZARARLARI

İnstagram takipçi satın alımı her ne yararlı gibi görünse de pek çok noktada sayfanıza büyük zararlar verebilir. İnstagram takipçi satın alımında şu zararlar bulunur.

Hedef kitleniz değişebilir. İnstagram takipçi satın alımında takipçiler bilinmediğinden Hedef kitlenizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Böyle bir durumda sayfanıza gelen takipçiler geri dönüp sayfanızın hiç ileri gitmediğini fark edebilirsiniz. Bu nedenle takipçi satın alımında Hedef kitle çalışımı yapan firmalar ile çalışılmalıdır.

Reklam çalışmalarında sorunlar yaşayabilirsiniz. İnstagram takipçi alımında reklam çalışmanıza yçnelik takipçiler bulunmaz ise yaptığınız reklam çalışmalarında düşüşler yaşanabilir.

Takipçi Satın alımı yaptığınız anlaşılırsa markanız büyük oranda zarar görebilir. Markanız eğer büyür ve belli bir noktaya gelir ise takipçi satın alma durumunuz kolaylıkla anlaşılır. Bu durumda marka değerinizde düşüşler yaşamanıza neden olur.

İstatistik değerler yanıltıcı olabilir. Sayfanıza instagram takipçi alımında İnstagram algoritması gerçek ve sahte hesapları ayırt edemediği zaman istatistik sonuçlarını yanlış gösterip sizleri yanlış yönlendirebilir.
İnstagram takipçisi satın alırken bu zararları göz önünde bulundurarak hareket etmeniz önerilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN