'İplikçi Nedim' Süleyman Çakır'ı hatırlattı: Asılan pankart ağızları açık bıraktı: Yok artık

'İplikçi Nedim' Süleyman Çakır'ı hatırlattı: Asılan pankart ağızları açık bıraktı: Yok artık

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan Kurtlar Vadisi adlı dizide canlandırdığı 'İplikçi Nedim' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu İsmail İncekara'nın vefatı sebebiyle lokma döktürüldü. Lokma dökümünde asılan pankart vatandaşların ağzını açık bıraktı. Pankartı gören vatandaşlar 'yok artık' yorumlarında bulundu. İşte detaylar...

Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki Edincik Genç İşadamları Derneği isimli oluşum, geçtiğimiz günlerde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden ve Türk televizyon tarihin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Kurtlar Vadisi' adlı dizide canlandırdığı 'İplikçi Nedim' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu İsmail İncekara'nın vefatı sebebiyle lokma döktürdü.

Edincik Genç İşadamları Derneği isimli oluşum, lokmayı İncekara'nın canlandırdığı 'İplikçi Nedim karakteri için döktürürken işadamlarının astığı pankart vatandaşların ağzını açık bıraktı.

k.webp

Bir döneme damga vurarak reyting rekorlarını alt üst eden Kurtlar Vadisi adlı dizinin efsane karakterlerinden olan ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden "İplikçi Nedim" İsmail İncekara’nın vefatı hayranlarını üzdü.

"ORTADOĞU’NUN EN BÜYÜK PARA BARONU İPLİKÇİ NEDİM RUHUNA EL-FATİHA"

Edincik Genç İşadamları Derneği ünlü oyuncunun canlandırdığı 'İplikçi Nedim' karakteri için lokma döktürürken derneğin Başkanı Ceyhun Cihat Yıldırım ve Başkan Yardımcısı İsmail Uysal’ın da katıldığı lokma dökümünde usta oyuncunun hayranı olduklarını ifade eden vatandaşların astıkları pankartta yazılanlar vatandaşların ağzını açık bıraktı.

k.jpg

Ünlü oyuncunun fotoğrafının da yer aldığı pankartta "Ortadoğu’nun en büyük para baronu İplikçi Nedim Ruhuna El-Fatiha" yazıldığı görüldü.

k2-001.jpg​​​​​​​

SÜLEYMAN ÇAKIR'I HATIRLATTI

Yaşanan bu olay, aynı dizide Oktay Karaca'nın canlandırdığı Süleyman Çakır karakterinin ölümü sonrası gıyabi cenaze namazı kılınıp gazeteye başsağlığı ilanı verilmesini ve Süleyman Çakır adına lokma döktürülmesini hatırlattı.

sule.jpg

İSMAİL İNCEKARA KİMDİR?

1950 doğumlu usta oyuncu ve tiyatro sanatçısı İsmail İncekara Bursa'da dünyaya gelmiştir. Çocukluk yılları Kanlıca ve Sakarya'da geçmiştir. Kabataş Lisesi'nde yatılı olarak Lise eğitimini tamamlamış ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nde eğitimini sürdürmüştür. Ankara Devlet Konservatuvarı Yüksek Bölümü'nden mezun olmuştur. İsmail İncekara mezuniyetin ardından ise İstanbul Devlet tiyatrosunda çalışmaya başlamıştır.

Bugüne kadar Duvardaki Kan, Melek Apartmanı, Deli Yürek, Azad, Kurtlar Vadisi, Aliye, Aynı Çatı Altında, Yalancısın Sen ve Kılıç Günü dizilerinin yanı sıra Avrenosun Müşterileri, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, Barda, Zincirbozan, Kirpi ve Hiç Rıza sinema filmlerinde rol almıştır.

İSMAİL İNCEKARA ROL ALDIĞI FİLMLER VE DİZİLER

Kocan Kadar Konuş: Diriliş - Kıvanç Baruönü - 2016
Kocan Kadar Konuş - Kıvanç Baruönü - 2015
Hiç Rıza : Ramazan Ekmekçi - 2011
Kirpi : Erdal Murat Aktaş - 2009
Zincirbozan : Ulaş İnanç - 2007 - Turgut Özal
Barda : Serdar Akar - 2006 Hakim
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu : Kartal Tibet - 2006 - Dogibus
Dar Alanda Kısa Paslaşmalar : Serdar AKAR - 2000 - Toraman
Avrenos'un Müşterileri : Philippe Venault - 1995 - Toufik

Kılıç Günü : Osman Sınav - 2010
Yalancısın Sen : Hakan Arslan - 2009
Aynı Çatı Altında : Birkan Uz - 2006
Aliye : Kudret Sabancı - 2004 - Valentino Naci
Kurtlar Vadisi : Osman Sınav - Serdar Akar - 2003-2005 - İplikçi Nedim
Azad : Aydın Bulut - 2002 - Muhtar Recep
Hayat Bağları : Osman Sınav - 1999
Deli Yürek : Osman Sınav - 1999 - Behram Kartal
Melek Apartmanı - 1995
Eylül - 1987
Kırık Hayatlar - 1986
Duvardaki Kan - 1986

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN