İsmail Ege Şaşmaz: Otel odasında ağladım

İsmail Ege Şaşmaz: Otel odasında ağladım

Rock müziğinin unutulmaz ismi Barış Akarsu'nun hayat hikayesinin anlatıldığı 'Merhaba' filminde başrolde yer alan İsmail Ege Şaşmaz, filmin basın toplantısında açıklama yaptı. Şaşmaz, otel odasında ağladığı anları anlattı.

2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası 28 yaşında hayatını kaybedeb rock müziğinin efsane ismi Barış Akarsu’nun hayatını anlatan “Barış Akarsu merhaba” filminin 18 Kasım’da vizyona girmesi bekleniyor.

Mert Dikmen’in yönettiği filmin basın toplantısına Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu ile kardeşi Nesrin Akarsu da katıldı.

Toplantı için Amasra’dan gelen şarkıcının ailesi, Barış Akarsu’nun ses kaydından yola çıkılarak tamamlanan ve ilk kez filmde kullanılan “Merhaba” şarkısını dinlerken duygu dolu anlar yaşadı.

xccx.png

"OTEL ODASINDA AĞLADIM"

Filmde Barış Akarsu’ya hayat veren İsmail Ege Şaşmaz, bir hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.

Film çekimleri sırasında otel odasında ağladığı anların olduğunu belirten Şaşmaz, "Zorlandığım yerde 'Hadi Barış' dedim. Aktı gitti. O kadar duygusal sahneler yaşadık ki. Duygu yoğunluğu o kadar fazlaydı ki otel odasına gittiğimde ağladığımı biliyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN