Istakozların arasında 4 gizli yengeç var! Yalnızca IQ'su 150'nin üstünde olanlar 12 saniyede bulabiliyor!

Istakozların arasında 4 gizli yengeç var! Yalnızca IQ'su 150'nin üstünde olanlar 12 saniyede bulabiliyor!

Istakozların arasında dört yengeç gizlidir ve sizin için zorluk yengeçleri 12 saniye içinde tespit etmektir. 12 saniyede ıstakozlar arasında 4 yengeci sadece dahiler bulabiliyor. Yapabilir misin?

Görüntüler beyninizi aldattığı ve gözlem becerilerinizi test ettiği için optik illüzyonlar kafa karıştırıcı ve aldatıcıdır. Bilişsel, fizyolojik ve görsel yanılsamalar olmak üzere üç tür optik yanılsama vardır. Optik illüzyonların cazibesi, sizi onlara bağlı tutmalarıdır. Dikkatinizi çekerler ve sizi onları çözmeye zorlarlar.

Ancak, onları çözmeye çalışırken, bazıları başınızı kaşımanıza veya gözlerinizi ovuşturmanıza neden olacaktır. Bu bulmacaları çözmenin anahtarları, mükemmel odaklanma, olağanüstü gözlem becerisi ve ayrıntılara dikkat etmektir.

1-009.jpg

RESİMDEKİ 4 GİZLİ YENGECİ BULABİLİR MİSİN?

Grafik sanatçısı Gergely Dudas'ın yeni bir illüstrasyonu internet üzerinde popüler oldu. Görüntü, ıstakozlar arasında dört yengeç bulmanız için size meydan okuyor. Ancak zorluk, dört yengeci 12 saniye içinde tespit etmeniz gerektiğidir.

Resimde ıstakoz ve yengeçleri bir arada görebilirsiniz ve yengeçleri tespit etmeyi zorlaştıran şey ikisinin de kırmızı olması ve birbirine kamufle edilmiş olmasıdır.

4 GİZLİ YENGECİ FARK ETTİNİZ Mİ?

Istakozların arasında dört yengeç gizlidir ve sizin için zorluk yengeçleri 12 saniye içinde tespit etmektir. Bu optik yanılsamadaki yengeçleri yukarıdaki görüntüde 12 saniye içinde görebiliyor musunuz? Sadece resme dikkatlice bakın ve yengeçleri kolayca görebilirsiniz.

Bazıları burada verilen görüntüyü gördükten sonra kafası karışıyor. Ancak, bazı insanlar hızlı bir şekilde tanımlayabilir. Buna karşılık, diğerleri tahminlerini ve cevaplarını doğru alamadılar.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Görselde takılıp kalmanız durumunda, doğru cevabı almak için aşağıdaki görsele bakın. Ancak verilen zaman sınırı içinde gizli yengeçleri bulanları tebrik ederiz. Şimdi aşağıdaki resmi kontrol edin ve sarı dairelerle işaretlenen alanlara dikkat edin.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN