İstanbul'da TOKİ haberi bekleyenler o müjde geldi! Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kabul listesi belli oldu

İstanbul'da TOKİ haberi bekleyenler o müjde geldi! Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kabul listesi belli oldu

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan 'İlk Evim, İlk İş Yerim' kuraları tüm hızıyla çekilmeye devam ediliyor. Kura çekimleri için sıra İstanbul'un ilçelerine geldi. İstanbul, TOKİ başvuru yapan isim listesi Arnavutköy, Başakşehir, Esenler için kısa bir süre önce açıklandı. İşte tüm detaylar...

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ listesi paylaşıldı!

TOKİ sosyal konut projesi kura çekimleri İstanbul'da devam ediyor. Kısa bir süre önce isim listesi Arnavutköy, Başakşehir ve Erenler ilçesi için açıklandı. TOKİ resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan başvuru kabul listesi 2023 yılı için belirlendi. Avrupa Yakası 28340/250000 Sosyal Konut Projesine başvuru yapıldığı öğrenildi. Sosyal Konut Projesi kapsamında Arnavutköy, Erenler ve Başakşehir için çekilecek olan kuraların henüz tarihi netleşmedi. İstanbul için başvuru kabul listeleri ise şu şekilde;

toki-4-zocl-cover.jpg

Tuzla'da kuralar çekildi!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan 'İlk Evim, İlk İş Yerim' kapsamında geçtiğimiz aylarda Tuzla için kura çekilişi yapılmıştı. Konaşlı Mevki Konut Projesinde inşa olması sağlanan 508 evin kura çekilişi 30 Kasım 2022'de yapılmıştı. Tuzla'da yapılan kura çekimlerinin sonuçları ise resmi TOKİ sayfasında paylaşıldı.

5a5d3922to5.jpg

TOKİ sosyal konut projesi ne zaman tamamlanacak?

TOKİ sosyal konut projesine dair yapılan açıklamalara göre kura çekimleri mart ayı itibariyle tamamlanacak. Noter huzurunda şeffaf bir şekilde çekilişi yapılan kuralar başlangıç tarihinden 6 ay sonrasında bitirilmesi bekleniyor. Sosyal konut projesine dair açıklamalarda bulunan Bakan Kurum daha öncesinde, "İnşallah tüm yuvalarımızı, konut arsalarımızı, iş yerlerimizi 2 yıl içerisinde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz Hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerine yer vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN