İsviçre'de uyuşturucu operasyonunda alındım! Ünlü isimden şoke eden itiraf

İsviçre'de uyuşturucu operasyonunda alındım! Ünlü isimden şoke eden itiraf

Seren Serengil daha önce yaptığı açıklamalarda "Uyuşturucu operasyonunda tutuklandık" demişti. Seren Serengil bu konu hakkındaki sessizliğini yıllar sonra bozdu.

SEREN SERENGİL YILLAR SONRA İTİRAF ETTİ

Şeyma Subaşı'nın özel görüntülerini yayınlayan Seren Serengil'e karşı hamle olarak geçmişinde temiz olmadığı vurgulanarak bir zamanlar yaptığı "Uyuşturucu operasyonunda tutuklandık" sözleri hatırlatılmıştı. Seren Serengil Söylemezsem Olmaz programında yıllar önce yaptığı uyuşturucu operasyonunda tutuklandık sözlerine açıklık getirdi. Seren Serengil İsviçre'de yaşanan olayla ilgili yaşadıklarını tüm ayrıntıları ile anlattı.

seren-serengil.jpg

"16 YAŞINDA UYUŞTURUCU OPERASYONUNDAN TUTUKLANDIK"

Mgazin dünyasında sural durulmuyor. Şeyma Subaşı'nın özel görüntülerini yayınlayan Seren Serengil'e 16 yaşındayken yaşadığı olay hatırlatılarak Serengil'in de geçmişinin temiz olmadığı söylenmişti. Yıllar önce "Uyuşturucu operasyonunda tutuklandık" diyen Seren Serengil'in bu sözleri yıllar sonra yeniden gündemde. Seren Serengil yıllar sonra o olayı Söylemezsem Olmaz programında Arto Dalga'ya konuk olan Seren Serengil hakkındaki uyuşturucu yorumlarına yanıt verdi. Arto Dalga'nın kendisine "İspanya'da mı yakalanıyorsunuz?" sorusuna da sinirlendi.

seren-serengil-arto.jpg

ANNEMİN EVLENECEĞİ KİŞİ YÜZÜNDEN ALINDIM

Seren Serengil 16 yaşındayken yaşadığı olayı şu sözlerle ifade etti:

"16 yaşında İsviçre'de okurken annem evlilik kararı aldı. Benim tatilim varken evleneceği kişiyle beni tanıştırdı. O kişinin abisi Interpol'dan aranıyormuş. Annemle evleneceği kişinin soyadı aynı olduğu için bizi karakola davet ettiler. Tercüman bulamadıkları için bizi beklettiler. Benim geçmişim temiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN