Yıldız Tilbe dillendirdi! O Ses Türkiye'den kötü haber...

Yıldız Tilbe dillendirdi! O Ses Türkiye'den kötü haber...

Sevilen yarışma O Ses Türkiye yeni sezonda sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni sezonda O Ses Türkiye yarışmasının jürisinde yer alması beklenen Yıldız Tilbe yarışmayı bekleyenlere kötü haberi verdi.

YILDIZ TİLBE'DEN O SES TÜRKİYE İDDİASI

TV8'de yayınlanan ve milyonları ekran başına kilitleyen O Ses Türkiye yarışması yeni sezonda sabırsızlıkla bekleniyor. Geçtiğimiz yıllarda O Ses Türkiye yarışmasının jürisinde yer alan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'ye yeni sezonda da jüride yer alıp almayacağı soruldu. O Ses Türkiye sorusunu yanıtlayan Yıldız Tilbe kendisine şu ana kadar gelen bir teklif olmadığını açıkladı. Yıldız Tilbe ayrıca O Ses Türkiye yarışmasının bu sezon düzenlenmeyeceğini duyduğunu da söyledi.

yildiz-tilbe-o-ses-turkiye.jpg

EBRU GÜNDEŞ'İN YERİNE HADİSE VE YA YILDIZ TİLBE'NİN GELECEĞİ İDDİA EDİLİYORDU

O Ses Türkiye yarışmasının geçen sezon jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un üstlenmişti. O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezon kadrosunda Ebru Gündeş'in yer almayacağı ve Ebru Gündeş'in yerine Hadise'nin ve Yıldız Tilbe'nin katılacağı iddia ediliyordu.

YILDIZ TİLBE SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışması yarışmacılarının yanı sıra jüri üyeleri ile de çok konuşuluyor. Bu sene O Ses Türkiye yarışmasının jürisinde geçmiş yıllarda yer alan Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından çok konuşulan bir paylaşım yaptı. Yıldız Tilbe, O Ses Türkiye yarışmasının jürisinde yer alacağı iddialarını "Bana jüri teklifi gelmedi" diyerek yalandı.

yildiz-tilbe-o-ses-turkiye-iddiasi.jpg

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye paylaşımında, yarışmayı merakla bekleyen hayranlarını üzecek bir açıklama da yaptı. Yıldız Tilbe, yarışma ile ilgili "Zaten bu sene O Ses Türkiye yokmuş bildiğim kadarıyla" dedi. Bu paylaşım üzerine sosyal medya kullanıcıları O Ses Türkiye yarışmasının bu sezon olmayacağını konuşmaya başladı. TV 8'den bu konuda henüz bir açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN