Mehmet Ali Erbil'den 'Yedekleme dürtüsü' itirafı! Sosyal medyayı karıştırdı

Mehmet Ali Erbil'den 'Yedekleme dürtüsü' itirafı! Sosyal medyayı karıştırdı

Buket Aydın'ın sunduğu Yüz Yüze programına katılan Mehmet Ali Erbil yine yaptı yapacağını. Her açıklaması ile tepki çeken Mehmet Ali Erbil eşlerini evli iken aldatmasını 'Yedekleme dürtüsü' olarak gördüğünü söyledi.

Hakkındaki taciz iddiaları ile başı dertte olan Mehmet Ali Erbil Buket Aydın'ın Yüz Yüze programına konuk oldu. 'Ağlayarak uyanırdım...' diyen Mehmet Ali Erbil yine de evli olduğu kadınları aldattığını söyledi.

SOSYAL MEDYADAN MEHMET ALİ ERBİL'E TEPKİ ÜZERİNE TEPKİ

Buket Aydın'ın Yüz Yüze programına konuk olan Mehmet Ali Erbil kendisine sorulan özel hayatı ile ilgili sorulara net cevaplar verdi. Son zamanlarda adı sık sık taciz iddiaları ile gündeme gelen Mehmet Ali Erbil konuk olduğu Buket Aydın'a neden eşlerini aldattığını açıkladı. Yüz Yüze programında Buket Aydın'ın sorusu üzerine aldatma itirafında bulunan Mehmet Ali Erbil'e tepkiler gecikmedi. Sosyal medyada açıklamaları hızla paylaşılan Mehmet Ali Erbil'e pek çok takipçisi tepki gösterdi.

mehmet-ali-erbil-esini-aldatma.jpg

MEHMET ALİ ERBİL 'AĞLAYARAK UYANIRDIM AMA SABAH ALDATIRDIM' DEDİ

Açıklamaları ile yeniden gündem olan Mehmet Ali Erbil "Eşime çok aşıktım ama yine de aldatıyordum. Hatta eşimden ayrıldığımı rüyamda görürdüm ve ağlayarak uyanırdım ama yine de aldatırdım" dedi.

Son olarak Ece Ronay'ı taciz iddialarıyla adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil evliliklerinde sürekli hata yaptığını itiraf etti. Hayatı boyunca çok eşli olduğunu açıklayan Mehmet Ali Erbil evliliklerinde çok hata yaptığını belirterek eşlerini aldatmanın "Yedekleme dürtüsünden" kaynaklandığını iddia etti. Mehmet ali Erbil'in yedekleme dürtüsü savunması ise sosyal medyada tepkilere neden oldu.

mehmet-ali-erbil.jpg

'SEDEF'E ÇOK HAKSIZLIK ETTİM ONUNLADA ALDATMA YÜZÜNDEN BOŞANDIK'

Bir zamanlar yaptığı evliliklerle de adından sık sık söz ettiren Mehmet Ali Erbil Buket Aydın'a boşanmalarının da sebebinin aldatma olduğunu itiraf etti. Mehmet Ali Erbil sözlerine şöyle devam etti:

"Sedef'le evliyken son eşime aşık oldum. Ona çok haksızlık ettim. Başıma ne geldiyse onun yüzünden. Melek yüzünden. Öyle bir karakteri yok. Şimdi evli, o yüzden konuşmak istemiyorum. Ona çok haksızlık ettim. Son eşimle de aynı şeyler başıma geldi. Onunla da aldatma yüzünden boşandık."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN