Sosyal medyada viral oldu: Bu optik illüzyon görüntüsünde kaç daire görüyorsun? Beyin yakan soru...

Sosyal medyada viral oldu: Bu optik illüzyon görüntüsünde kaç daire görüyorsun? Beyin yakan soru...

Son zamanlarda, Bu optik illüzyon görüntüsünde kaç daire görüyorsunuz? internette viral ve birçok kişi haline geldi. Göz testi illüzyonu tam anlamı ile beyninizi yakacak.

BU OPTİK İLLÜZYON GÖRÜNTÜSÜNDE KAÇ TANE DAİRE GÖRÜYORSUN?

Optik yanılsamalar bazıları için her zaman zevkli bir görevdir, ancak diğerleri için bu bir bilmecedir. Son zamanlarda internette kafa karıştıran yeni ve şaşırtıcı optik illüzyonlarla dolup taşıyor.

En başta uyaralım birçok kişi bu özel optik yanılsamanın çok zor olduğunu bildirdi ve birçoğu bu optik yanılsamanın cevabını bulamadı.

daire.jpg

GÖRDÜĞÜNÜZ ŞEY ASLINDA GÖRDÜĞÜNÜZ ŞEY DEĞİL

Bazen, bazı görüntülerde görünen şey göründüğü gibi değildir. Onu anlamak için zihnimize odaklanmalıyız. Bu görüntülere optik illüzyon denir. Her türden optik yanılsama içeren fotoğraflar şu anda sosyal medyada trend oluyor. İnternet kullanıcıları da bu tür görüntülerin önünde biraz durarak soruyu yanıtlamaya çalışıyor.

Bu optik illüzyon görüntüleri, zihni ve gözleri ayrıntılı olarak incelemek içindir. İnsanlar bu görüntülere baktıklarında sık sık gözlerinden rahatsız oluyorlar. Bu görüntülerin içerdiği gizemin çözümünü bulmak zor. İnsanların akılları, bilmeceleri çözüldüğünde havaya uçar. Bu günlerde, o görüntülerden biri sosyal medyada orman yangını gibi yayılıyor. Birçoğu bu zorluğu üstleniyor ve cevabı bulmaya çalışıyor.

RESİMDE DAİRE GÖREBİLİYOR MUSUN?

Aşağıdaki resme bir göz atın. Ne görüyorsun? Bu resimdeki daireleri görebiliyor musunuz? Evet. Ortada küçük siyah bir daire var. Başka çevreler görebiliyor musunuz? Aslında bu resimde 17 daire var.

daie-illizyonu.jpg

RESİMDE TOPLAM 17 DAİR VAR

Siyah olan da dahil 17 daire var. Bunu görebiliyor musun? Yapamıyorsanız merak etmeyin aşağıdaki çözüm görseli ile size yardımcı olacağız. Kare açıkça görülebilir, ancak daireleri görmek zaman alır. Aşağıdaki resme bir süre bakarsanız, daireleri görebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN