İzlenme rekorlarını alt üst etmişti! Oğuzhan Uğur programın yeni formatını açıkladı: Ne telefonlar aldım kusuruma bakmasınlar...

İzlenme rekorlarını alt üst etmişti! Oğuzhan Uğur programın yeni formatını açıkladı: Ne telefonlar aldım kusuruma bakmasınlar...

'Mevzular Açık Mikrofon' programıyla izlenme rekorlarını alt üst eden Oğuzhan Uğur, programın yeni formatını açıkladı. Ünlü ismin paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

YouTube kanalı Babala TV'deki 'Mevzular Açık Mikrofon' programıyla milyonlar tarafından izlenen Oğuzhan Uğur, programın yeni formatını duyurdu.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Oğuzhan Uğur, siyasi liderleri konuk ettiği ve gençlerin sorular sorduğu programının ardından bu defa da geçmişte kapanan ünlü davaları tekrar masaya yatıracaklarını açıkladı.

Uğur, eski hakim ve savcılarla çekeceği programı açıkladıktan sonra ise çok sayıda telefon aldığını belirterek "Yapacağız kusuruma bakmasınlar" dedi.

İZLENME REKORLARINI ALT ÜST ETMİŞTİ

Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu, Muharrem İnce gibi siyasi parti liderlerini Babala TV'deki Mevzular Açık Mikrofon'da konuk eden Oğuzhan Uğur'un programları büyük ilgi görmüştü.

Siyasi parti liderlerini konuk ederek gençlere sorular sordurtan Oğuzhan Uğur'un programı YouTube'da izlenme rekorları kırmıştı. Oğuzhan Uğur bu programdan sonra yapacakları yeni formatı da duyurdu.

dav.webp

"3 HAKİM, 3 SAVCI, 3 AVUKAT..."

Babala TV kanalında bu defa geçmişte kapanan eski ve ünlü davaları yeniden ele alacaklarını duyuran Uğur, "Mevzular Açık Mikrofon tüm hızıyla devam ederken, yeni ve ağır bir format daha geliyor. 3 hakim, 3 savcı, 3 avukat ve bir salon dolusu hukuk öğrencisi. Geçmişte kapanan ünlü davaları tekrar masaya yatıracaklar. Yorumsuz, sadece kitaba uygun şekilde tekrar göz atacaklar. Tanıtımlar pek yakında…Davalar anketle seçilecek, yani hangi davanın masaya yatırılacağına yine siz karar vereceksiniz. Kafanız rahat olsun." ifadelerini kullandı.

ogi.webp

"ŞİMDİDEN NE TELEFONLAR ALDIM"

Bu açıklamasının ardından yeni bir paylaşım daha yapan Uğur, yeni formatı duyurduktan sonra çok sayıda telefon aldıklarını söyledi. Uğur paylaşımında, "Şimdiden ne telefonlar aldım ne telefonlar. YAPACAĞIZ kusuruma bakmasınlar. Tanıtımlar yakında." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN