Oğuzhan Uğur yakalama kararıyla gözaltına alındı! Çayımızı içtik...

Oğuzhan Uğur yakalama kararıyla gözaltına alındı! Çayımızı içtik...

Yaptığı programlar ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından gözaltına alındığını açıkladı.

Türkiye'nin siyasi liderleri ile sahibi olduğu Babala TV'de yapmış olduğu programlar ile son zamanlarda ismi en çok konuşulan kişilerden biri olan Oğuzhan Uğur'dan flaş bir açıklama geldi. Uğur resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile Ankara'da gözaltına alındığını açıkladı.

"ÇAYIMIZI İÇTİK ÇIKTIM"

Uğur, gözaltına alınmasının ardından serbest bırakıldığını açıklarken, "Yakalama kararı çıkmış. Bu defa Angara’da yakalandım Çayımızı içtik çıktım, iyiyim teşekkürler. Polis arkadaşlar efsanelerdi bu arada. Güzel arkadaşlarım oldu" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

oguzhan.png

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?

Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 günü Hasan Atilla Uğur ve Pakize Uğur'un ilk çocuğu şeklinde Ankara'da dünyaya geldi. Lise eğitimine ilk olarak Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nde ardından ise Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi'nde devam etti ve buradan da mezun oldu. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünden mezuniyet hakkı kazanan Oğuzhan Uğur, üniversite öğrenciliği esnasında Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav'ın yardımcılığını yaptı.

2011 senesinde vizyona giren "Ağır Abi" isimli filmin yönetmenliğini ve senaristliğini gerçekleştirdi. 2012 senesinde "Çok Şükür" isimli ilk albümü piyasaya çıktı. Bunların ardından ise çeşitli single albümler ve şarkılarına çektiği video klipler ile geniş bir kitleye ulaşmayı başaran Oğuzhan Uğur, Murat Dalkılıç'ın "Leyla" isimli şarkısına çekilen video klibin yönetmenliğini de üstlendi. Bu ikili daha sonra birlikte "Mağlubiyet" isimli bir düet şarkıyı da piyasaya sürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN