Oğuzhan Uğur'dan yeni format: 3 hâkim, 3 savcı ve 3 avukat

Oğuzhan Uğur'dan yeni format: 3 hâkim, 3 savcı ve 3 avukat

Mevzular Açık Mikrofon programı ile dikkat çeken Oğuzhan Uğur, yeni bir formatla geliyor. Sosyal medya fenomeni 3 hâkim, 3 savcı ve 3 avukat ile geçmişte kapanan ünlü davaları yeniden masaya yatıracak.

Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, yeni formatta 3 hâkim, 3 savcı ve 3 avukat ile geçmişte kapanan ünlü davaları yeniden masaya yatıracak.

Medya Tava'nın haberine göre siyasi parti liderleri ve siyasetteki isimleri konuk ederek kendilerine sansürsüz bir şekilde soru sorulan Mevzular Açık Mikrofon formatı ile YouTube kanalı Babala TV'de ses getiren Oğuzhan Uğur, yeni bir formata başlayacağını açıkladı.

3 HÂKİM, 3 SAVCI VE 3 AVUKAT

YouTube fenomeni, hazırladığı yeni formatta daha önce kapanan ünlü davaları yeniden masaya yatıracak. Oğuzhan Uğur tarafından yapılan açıklamaya göre yeni formatta 3 hâkim, 3 savcı ve 3 avukat bulunuyor. Daha önce kapanan ünlü davalara hâkim, savcı, avukat ve en önemlisi bir salon dolusu hukuk öğrencisiyle yeniden göz atılacak.

"YORUMSUZ, SADECE KİTABA UYGUN"

Yeni formatla ilgili tanıtımların çok yakında yapılacağını açıklayan Uğur, sosyal medya hesabından şöyle bir paylaşım yaptı:

''M.A.M. Tüm hızıyla devam ederken, yeni ve ağır bir format daha geliyor. 3 hâkim, 3 savcı, 3 avukat ve bir salon dolusu hukuk öğrencisi. Geçmişte kapanan ünlü davaları tekrar masaya yatıracaklar. Yorumsuz, sadece kitaba uygun şekilde tekrar göz atacaklar. Tanıtımlar pek yakında…"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN