Oğuzhan Uğur ve Okan Bayülgen şoke eden olayı ifşa etti: Birbirine küs olan iki ünlü isim Mevzular Açık Mikrofon'a katılmadı

Oğuzhan Uğur ve Okan Bayülgen şoke eden olayı ifşa etti: Birbirine küs olan iki ünlü isim Mevzular Açık Mikrofon'a katılmadı

'Mevzular Açık Mikrofon' programıyla izlenme rekorlarını alt üst eden Oğuzhan Uğur, programın son bölümünde 'Sosyal Medya Yasası'nı tartışmak için bazı ünlü isimleri ağırlamıştı. Programa katılan Okan Bayülgen, bazı ünlü isimlerin Uğur'un teklifini reddettiğini açıkladı. Bayülgen'in açıklamaları herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

YouTube kanalı Babala TV'deki 'Mevzular Açık Mikrofon' programıyla milyonlar tarafından izlenen Oğuzhan Uğur, Sosyal Medya Yasası'nı tartışmak için Uğur Dündar, Okan Bayülgen, Ece Üner, Özlem Gürses, Candaş Tolga Işık, Haluk Levent, Cüneyt Özdemir, Taylan Yıldız gibi ünlü isimler ve onlarca sosyal medya fenomenini programında ağırladı.

Gazeteciler, Avukatlar ve sosyal medya ünlülerinin bir araya geldiği program kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

babala.jpg

Programa konuk olarak katılan Okan Bayülgen, tv100 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Uykusuzlar Kulübü"nde Oğuzhan Uğur'un yanı sıra ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, şarkıcı Şahin Kendirci ile opera sanatçısı Murat Karahan ve İstanbul'daki tek iki Michelin Yıldızlı restoranı olan Şef Fatih Tutak'ı ağırladı.

OKAN BAYÜLGEN HERKESİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

'Mevzular Açık Mikrofon' programına konuk olduğu yayın hakkında konuşan Okan Bayülgen, açıklamalarıyla herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

BabalaTV'de yaptığı programların başarısıyla ilgili açıklamalarda bulunan Oğuzhan Uğur, "Bu programda artık baktık ki konu çok başka bir yerde, insanlar çok özlemişler, soru sormayı çok özlemişler. Belki aynı soruyu bir başka gazeteci soruyor ama gazeteci yerine halkın sormasını tercih ediyorlar. Daha samimi buluyorlar" dedi.

"BİRBİRLERİYLE KAVGALI, İKİSİ DE GELMEDİ"

Bayülgen ise, Oğuzhan Uğur'un 'Mevzular Açık Mikrofon' programında 'Sosyal Medya Yasası'nın tartışıldığı yayına davet ettiği bazı isimlerin Uğur'un teklifini reddettiğini açıkladı.

Bayülgen şunları söyledi:

"Mevzular Açık Mikrofon’a kimi çağırdıysan geldi. Gelemeyenler de birbirleriyle kavgalı olduğu için gelmedi. 2 kişi var çok önemli Türkiye medyasında. Birbirleriyle kavgalı, ikisi de gelmedi."

"Mevzular'a birbiriyle kavgalı 2 isim gelmedi!"

"BU PROGRAMDA KONU ARTIK ÇOK BAŞKA BİR YERDE"

Bayülgen'in bu açıklamalarının ardından Uğur "Sen yıllardır Talk Show yapıyorsun abi. Konuklarını çağırdığın zaman ‘şu geliyorsa ben gelmeyeyim’ diyenler olmuştur. Sanatçı diğerine magazin haberleri yüzünden kırgın olabilir. Böyle bir seçenek olmasın diye 5 yıldır konuklarımı tek tek alırım. Bu programda konu artık çok başka bir yerde" sözlerine yer verdi.

ugur.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN