K-Pop yıldızına benzemek için onlarca ameliyat oldu: Ben artık Koreliyim

K-Pop yıldızına benzemek için onlarca ameliyat oldu: Ben artık Koreliyim

İngiliz sosyal medya fenomeni Oli London, ünlü K-Pop grubu BTS'in yıldızı Jimin’e benzemek için 20'ye yakın operasyon geçirdi. 'Ben artık Koreliyim' diyen London'ı sosyal medyada görenler gözlerine inanamadı.

Güney Kore pop müziği olan K-Pop, dünyada büyük bir fenomen haline geldi. En ünlü erkek K-Pop grubu olan BTS'den etkilenen İngiliz influencer Oli London, grubu üyelerinden Jimin'e benzemek için sayısız estetik ameliyat geçirdi. Geçirdiği ameliyatlardan sonra kendisini 'Koreli' olarak gören 31 yaşındaki London, sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi.

London, ameliyatlar sayesinde 'ırklararası' olduğunu savunuyor. Kim olduğuyla ilgili mücadele ettiğini belirten sosyal medya fenomeni "Kore kültürüyle özdeşleşiyorum. Kore'de yaşadım ve Kore dili konuşuyorum" diyor.

london.jpgOli London

'18 ESTETİK AMELİYAT YAPTIRDIM'

Oli London, 2018 yılında şarkıcı Jimin'e benzemek için 100 bin dolar harcadıktan sonra İngiliz basınına konu olmuştu. Fenomen ismin şimdilerde estetik ameliyatlar için 200 bin doları gözden çıkardığı tahmin ediliyor. London, ameliyatlarından sonra şöyle konuştu:

oli.jpg

"Son sekiz yıldır görüntümden dolayı çok mutsuzdum. Şu anda 18 estetik ameliyat yaptırdım. Yüz germe, kaş germe, şakak germe operasyonu geçirdim. Göz ameliyatı oldum ve dişlerimi de yaptırdım. Bunlar sadece geçişimin bir parçası. İlk defa gerçekten iyi hissediyorum. Kendimi güzel hissediyorum. Aynaya bakıyorum ve görünüşümü seviyorum. Kendimi mutlu hissediyorum ve umarım insanlar kararıma saygı duyarlar.

jimin.jpg

'BANA İNGİLİZ DEMEYİN, BEN KORELİYİM'

Birçok insanın beni anlamadığını biliyorum ama kendimi Koreli olarak tanımlıyorum, artık Koreli görünüyorum ve Koreli hissediyorum. Kendimi İngiliz olarak tanımlamıyorum, bu yüzden lütfen benden İngiliz olarak bahsetmeyin. Bu benim kültürüm, orası benim ülkem, şimdi tam olarak böyle görünüyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN