Kahin Kassandra’dan Mavi Dolunay kehaneti! Kabusumuz olacak… tek tek sıraladı

Kahin Kassandra’dan Mavi Dolunay kehaneti! Kabusumuz olacak… tek tek sıraladı

Kehanetleri ile ünlü kahin Kassandra, bu kez de Mavi Dolunay kehanetlerini anlattı. Kassandra resmen Mavi Dolunay’ın kabusumuz olacağını söyledi… Tüm kehanetlerini tek tek sıraladı. Depremler, kazalar kabuslar…

Daha önce yaptığı tahminleri ve kehanetleri ile sık sık gündeme gelen Kahin Kassandra, bu kez de Mavi Ay kehanetlerini sıraladı. 30 Ağustos gecesi başlayıp 31 Ağustos gecesi sonra erecek olan Mavi Ay’ın Türkiye’yi nasıl etkileyeceğinden bahsetti. Kassandra resmen yeni kabusların habercisi oldu.

MAVİ AY TÜRKİYE’DE YAKINDAN HİSSEDİLECEK

Ünlü isimlerin astroloğu olarak bilinen Kassandra, daha önce yaptığı tahminlerle de adından sıkça söz ettirmişti. Bu gece itibari ile başlayacak olan Mavi Ay etkisine ilişkin olarak yeni açıklamalarda bulundu. Kassandra, "2023 Süper Mavi Ay'ı 30-31 Ağustos gecesi meydana gelecek. Bu gece yarısından sonra başlayacak ve perşembe sabahının erken saatlerine kadar sürecek. Ay, bir ay içinde Dünya'ya olabildiğince yakın olduğundan normalden biraz daha büyük ve parlak görünecek. Aynı gün Ay, Satürn gezegenine yaklaşacak. Mavi Ay, Türkiye saatiyle 04.36'da zirveye ulaşacak. Gökyüzüne bakanlar bu saatte en parlak ve büyük bir şekilde Mavi Ay'ı görebilecekler" dedi.

DUYGUSAL HASSASİYETLER ZİRVE YAPACAK

Dolunay döneminde duygusal hassasiyetlerin zirve yapacağını söyleyen Kassandra, "Karşınızdaki kişinin morali bozulduğunda dolunayın etkisiyle devreye gireceksiniz. O kişiyi teskin etmek için elinizden geleni yapacaksınız. Ancak dolunay ya sizin ya da karşınızdaki kişinin kırıcı tutum sergilemesine neden olacak" ifadelerini kullandı.

ay.jpg

DİKKATLİ OLUN: YANLIŞ KARARLARIN DÖNEMİ

Bu dolunayın yanlış kararlar almada çok etkisi olacağını söyleyen Kassandra, "Daha önce yaptığınız hataları gözden geçireceksiniz. Keşke yapmasaydım diyeceksiniz. Adeta huzursuz olmanıza neden olan olayları tekrar hatırlayacaksınız. Bu size güç verecek. Korkunuzun üstüne gideceksiniz. Çözüm yollları arayacaksınız. Acaba yanlış mı yaparım dediğiniz olayları gerçekleştirmek için adım atacaksınız" diye konuştu.

Öte yandan bu dönemde gerçekçi olmaya dikkat etmemiz gerektiğini belirten Kassandra, "Elbette işin içinde Satürn olduğundan dolayı bu dönem duygularımız ve hayallerimiz konusunda gerçekçi olmak zorundayız. Süper Mavi Ay sizin yanlış kararlar verip uygulamanıza etken olacaktır. Bu ayda evinizde hesapta olmayan tadilat giderleri de oluşacaktır. Bunlar bütçenizde giderler oluşturacaktır" sözlerine yer verdi.

ay2.jpg

DEPREM, SU BASKINI, GEMİ KAZALARI…

Bu dolunayın etkisi ile olası tehlikelerden söz eden Kassandra şunları dile getirdi:

“Su baskınları, gemi kazaları, depremler yaşanabilir. Su ile sıkıntılar da yaşanacaktır. Zehirlenme, salgın hastalıklar baş gösterebilir. Finansal olarak çok zorlu bir dönem sizleri bekliyor. Kısaca Süper Mavi Ay kabusunuz olacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN