Kahve siparişi verdiğine bin pişman oldu

Kahve zincirlerinden birisi olan Starbucks'ta beklenmeyen tepki! Kahve siparişi eden kadın müşteriye çalışan verilen tepki sosyal medyada viral oldu. İşte o anlar...

BURAK ÖZTOPRAK

Starbucks'ta sipariş vermek için gelen kadın hayatında unutamayacağı bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. Sosyal medyada viral olan görüntüler kısa sürede yüzbinler tarafından tıklandı. İşte kahve zincirinde yaşanan skandal...

STARBUCKS ÇALIŞANINDAN BÜYÜK TEPKİ

Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks'ta yaşanan skandal olay ABD'de meydana geldi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede viral olurken, bu olay sosyal medyayı resmen ikiye böldü. Starbucks çalışanından kahve istedikten sonra kayda alan kadın müşteri iddialara göre çalışanın yüzüne bakmayınca ortam gerildi. Gerilen çalışan elindeki hazırladığı kahveyi video çeken müşterinin suratına fırlattı. Söz konusu olayın ardından kadın müşteri olay yerinden uzaklaştı. Edinilen bilgiye göre, Starbucks çalışanının işine son verildi.

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Sosyal medyada viral olan görüntülerin ardından bazı kullanıcılar müşteriyi, bazı kullanıcılar ise çalışanı haklı buldu. Bir diğer iddiaya göre, müşteri kamera kaydına alıp yüzüne bakmamasından dolayı değil, kahvenin içerisine eklenmesini istediği malzemeler yüzünden böyle bir durumla karşı karşıya kaldığı söyleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN