Kanal 7 Seninle Yeniden dizi konusu ve oyuncuları

Kanal 7 Seninle Yeniden dizi konusu ve oyuncuları

Kanal 7 ekranları yeni sezonu yeni yapımlar ile devam ediyor. Orjinal ismi Mehndi Hai Rachne Waali olan Hint dizisi ‘Seninle Yeniden’ ismi ile Kanal 7 ekranlarında yer alıyor. Birçok Hint dizisinin yer aldığı Kanal ‘de yeni yapımlar ekrana gelmeye devam ediyor. İşte Seninle Yeniden dizisi hakkında merak edilenler…

Kanal 7 ekranlarında 26 Eylül 2022 pazartesi günü ilk bölümü ile yayınlanacak olan seninle yeniden dizisi merak ediliyor.Aşkın ve gururu Savaşı olarak tanımlanan dizi hafta içi her gün 15.45’de yayınlanacak. İşte Seninle Yeniden dizisi hakkında merak edilenler…

SENİNLE YENİDEN KONUSU NEDİR?

Pallavi Deshmukh ile Raghav Rao’nun aşkı ekranlara taşınıyor. Aşk ve nefret teması ile ekrana gelen yeni dizi merak ediliyor. Pallavi kocasının ölümü ile kayınvalidesinin yanında yaşamaya devam etmektedir. Geçmişte yaşadıkları nedeniyle tekrardan evlenme Pallavi, kalbini de kimseye açmaz. Evin geçimini sağlayan Pallavi, ev kirasını ödememek için de fazlası ile çaba gösterir.

Seninle Yeniden Ne zaman başlıyor

Ancak Pallavi’ninn bütün çabalarına rağmen kayınvalidesi ve kız kardeşi onu sürekli zor durumda bırakır. Kibirli ve acı bir geçmişe sahip olan zengin iş Raghav ise evinin yıkılması nedeniyle kasabadaki halka kötü davranır. Kasabadaki halk onun bu tavırlarına sinir olarak babasını ve erkek kardeşini öldürdüğünü söyler.

Raghav Tüm bu olanlar nedeniyle kız kardeşi Kerti’yi alarak orayı terk eder. Raghav ve Pallvi’nin yollarının kesişmesi ile de tüm her şey bir anda gelişecek.

Seninle yeniden 26 Eylül 2022 Pazartesi günü Kanal 7 ekranlarında yer alacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN