Kanye West habersiz gittiği şirketten atıldı

Kanye West  habersiz gittiği şirketten atıldı

Yahudi ve Afrika kökenlilerle ilgili yaptığı yorumları sonucu tepki çeken ve pek çok işbirliği anlaşması sonlanan rapçi Kanye West, haber vermeden gittiği Skechers kurumsal binasından yöneticiler eşliğinde çıkarıldı.

Skechers, West’in izin almadan görüntü aldığını belirterek “West ile çalışma niyetimiz yoktur” dedi. Şirket, rapçi ve yanındaki kişinin kısa bir konuşma sonrası binadan çıkarıldığını belirtti. Skechers “West’in son zamanlarda yaptığı bölücü yorumları kınıyor ve anti Semitizm ve herhangi bir nefret söylemini tolere etmiyoruz” açıklamasını yaptı.

Adidas, West’in tepki çeken yorumları sonrası rapçiyle uzun süredir devam eden işbirliğini sonlandırmıştı. West’in beraber çalıştığı Gap, Balenciaga gibi markalar da rapçiyle ilişkilerini sonlandırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN