Kaos dönemi sona eriyor! Koç, yengeç, kova, oğlak, ikizler, başak, yay ve balıklar... İşte 12 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

Kaos dönemi sona eriyor! Koç, yengeç, kova, oğlak, ikizler, başak, yay ve balıklar... İşte 12 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

Zaman zaman, önem verdiğiniz tüm insanları ve ilkeleri gözeten ve koruyan kişi sizmişsiniz gibi görünebilir. Fakat aynı zamanda, kendinizi yalnız hissedebilir ve kimsenin sizi gözetmediğini düşünebilirsiniz. Ancak siz doğanın bir parçasısınız ve zor zamanlardan geçerken bile sizi izleyen biri var.

12 EKİM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Son zamanlarda biri güveninizi kazandı. Size sıcak, güvenilir ve muhtemelen çok sevecen biri olarak görünmüş olabilir. O kişiden bu nedenle sizin için önemli olan bir konuda rehberlik veya geri bildirim istemiş olabilirsiniz. Ancak o kişi üzerinde ilk izleniminizin iyi olması, ne kadar deneyimli veya bilge görünürse görünsün, iyi tanımadığınız birine önemli bir konuda güvenebileceğiniz anlamına gelmez.

Üzerinde çalıştığınız bir şeyle ilgili iyi hisleriniz varsa, onu daha iyi hale getirmenin güvenilir bir yolunu duyana kadar bu iyi hisleri beslemeye devam edin. Kendi muhakemenize güvenin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yakın geçmişte yapmanız gereken bir konuşma iyi gitmedi. Bu yüzden o konu hakkında hala konuşmanız gerekiyor, ancak şimdi bunu yapmaktan korkuyor olabilirsiniz çünkü potansiyel olarak bir çatışmaya veya bazılarının duygularının incinmesine neden olabilir.

Ancak bu konu yeteri kadar demlendi ve hem sizin hem de karşı tarafın bu konu hakkında düşünme şansı oldu. Bu konuyla ilgili yeni bir konuşmaya iyimser bir tutumla ve konuyu çözme kararlılığıyla yaklaşırsanız, bu sefer muhtemelen çok iyi geçecektir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Evinizdeki biri, önemsiz olduğunu düşündüğünüz bir şey yüzünden sinirli görünebilir. Örneğin, bu kişinin şikayeti diş macununun kapağını açık bırakmanız veya mutfak çekmecesini kapatmamanız gibi bir şey olabilir.

Ama belki de bundan daha fazlası vardır. Belki daha derine iniyordur ve belki de şikayet ettikleri o küçük şey, onları rahatsız eden bir şeylerin olduğunun göstergesidir. Bu problem karşısında yapılacak şey çok basit, o kişiye nedenini sormak! Çözümü göründüğünden çok daha kolay olabilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bir endişeniz düşüncelerinizi ele geçirdi. Bu endişeyi uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz ama o sürekli geri geliyor. Ancak siz umutlu bir insansınız ve çok inatçısınız, bu nedenle kendinizi bu endişeden kurtarmaya çabalıyorsunuz.

Ancak bununla mücadele etmek, bu endişe sık sık diğer endişelerle karıştığı için, biraz deli sürüsüne çobanlık etmeye benziyor. Hayal gücünüz işin içine girdiğinde biraz kaotik bir hal alıyor. Kendinizi bu büyük endişeyi diğerleriyle birlikte sarmaladığınızı ve bu büyük bohçayı gökyüzüne doğru uzattığınızı hayal etmeye çalışın. Bırakın evren halletsin. Bu biraz rahatlama getirebilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bazı insanlar sadece iyi bir tartışmayı sevdikleri için tartışır ya da belki de kendilerini haklı çıkarmaktan hoşlanırlar. Yakında kendinizi bu yönde ilerleyebilecek bir konuşmanın içinde bulabilirsiniz. Bugünün enerjisi bu tür çatışmalı hislerle dolu.

Eğer belli bir tartışmaya girmek istiyorsanız, girmelisiniz. Ancak nezaket ve adaletin bekçisi olmanız gerekebileceğini unutmayın. Bu konuşmanın yanlış yöne gittiğini görürseniz, uyanık olun ve daha fazla ilerlemeden onu yoldan çevirin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Zaman zaman, önem verdiğiniz tüm insanları ve ilkeleri gözeten ve koruyan kişi sizmişsiniz gibi görünebilir. Fakat aynı zamanda, kendinizi yalnız hissedebilir ve kimsenin sizi gözetmediğini düşünebilirsiniz. Ancak siz doğanın bir parçasısınız ve zor zamanlardan geçerken bile sizi izleyen biri var.

Bunu kabul ederseniz, onu hissetmeye başlayacaksınız ve her şeyin yerli yerine oturduğunu da görmeye başlayacaksınız. Kısa bir kaos dönemi sona eriyor.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Büyük filozofların çoğu, ne verirseniz onu geri alacağınızı söyler. Cömert, nazik ve adil olma ve bunun size geri dönmesi fikri, hayatı gerçekte olduğundan daha basit gösterir.

Gerçek şu ki, bazen birine karşı cömert, nazik ve adil olduğunuzda, karşılığında aynısını alamazsınız. Ancak hayat dengeden ibarettir. Yaptıklarınızın karşılığını her seferinde alamasanız da; daha önemli anlarınızda, çok şanslı olmanız gerektiğinde, yaptıklarınızın karşılığını alabilirsiniz. Bugün buna inanmaya çalışın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yaratıcı bir fikir ya da bir sorunu çözmenin bir yolunu bulmakta zorlanıyorsanız, cevapların zaten içinizde olduğunu fark etmeniz gerekir. Bu size çılgınca gelebilir çünkü muhtemelen son zamanlarda bir şeyleri anlamaya çalışmak için beyninizi zorluyorsunuz.

Eğer öyle bir fikriniz olsaydı, şimdiye kadar aklınıza gelirdi diye düşünebilirsiniz. Fakat arayış tamamen bununla ilgilidir. Hayatta bir arayış içinde olmanın anlamı tam da budur. Bir fikri neyin teşvik edeceğini ve onu ruhunuzdan neyin çıkaracağını asla bilemezsiniz. Aramaya devam edin. İhtiyacınız olanı bulacaksınız. Önemli olan deneyimdir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

İnsanların sizi huysuz ya da üzgün görüp "gülümseyin" demelerine bayılmıyor musunuz? Bu oldukça sinir bozucu olabilir. Ama aslında bunda bir incelik var. İçten gülümsemeseniz bile dıştan gülümsemek, başkalarının size verdiği tepkiyi değiştirecektir.

Eğer mutlu görünürseniz, başkalarının moralini yükseltirsiniz ve onlar da aynı şekilde tepki verirler. Ayrıca ağzınızın kenarlarını kaldırarak, kendinizi daha mutlu hissetmenizi sağlayan bir ton da yaratabilirsiniz. Bu basit bir numaradır ve zor bir günü daha iyi hale getirmenin bir yolu olarak denemeye değer.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İş yerinde veya ait olduğunuz bir grupta olan bir şey size çok ama çok adaletsiz geliyor. Bu konuda öfkelenebilir ve saldırmaya hazır olabilirsiniz.

Ancak bunu yapmadan önce, bu olaya kontrolsüzce tepki vermeyin. İyice düşünün. Neyin, neden yanlış olduğunun bir listesini yapın. Ne söylemek istediğinizi ve bunu nasıl söylemek istediğinizi önceden planlayın. Bu konuya mantıklı ve kararlı bir şekilde yaklaşırsanız, o zaman daha ciddiye alınacaksınız çünkü ne hakkında konuştuğunuzu biliyor gibi görüneceksiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Eviniz için belirli bir lamba veya nesne gibi bir şey aramaya başladığınızda, onu her yerde görmeye başladığınızı hiç fark ettiniz mi? Bunun nedeni ona uyum sağlamış olmanızdır.

Bu durum, hayattaki diğer davranışlara da yansır. Bir kişiden, bir durumdan ya da bir fırsattan hoşlanmamak ya da güvensizlik duymak için nedenler aramaya başladığınızda, bunları bulursunuz. Bunun nedeni bilinçaltınızda inanmamak için nedenler arıyor olmanız olabilir. Bugün bu konuda kendinizi kontrol edin. İyi bir şey size doğru geliyor. Ona alaycı bir gözle değil, umutla bakın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Siz mi belanızı arıyordunuz, yoksa bela mı size isabet etti? İkincisi olduğuna inanıyor olabilirsiniz, ancak bunu inkar ediyor olabilirsiniz. Şu anda sizin için pek çok sorun ortaya çıkıyormuş gibi görünebilir, ancak dolaylı bir şekilde, bu sorunları ortaya çıkaracak şeyleri ısrarla siz yapmış olabilirsiniz.

Bunun nedeni, akıllıca olmayan durumlara girmiş olmanız ya da küçük bir sorunu büyüyene kadar ele almamış olmanız olabilir. Belki de şu anda içinizde huzursuz bir şeyler var. Bunun kaynağına inin ve bunun yerine tatmin aramaya başlayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN