Karanlık kozmik hava, burcunuza doğru gidiyor... İşte 2 Ağustos Burç Yorumları...

Karanlık kozmik hava, burcunuza doğru gidiyor... İşte 2 Ağustos Burç Yorumları...

Yeni bir gün başlıyor ve kişinin her zaman enerjilerine odaklanması gerekiyor.Yeni günün size neler getireceğini bilmek işinizi kolaylaştırabilir. Ek olarak, güçlü bir başlangıç, hepimizin her zaman kullanabileceği bir şeydir. Bu nedenle, gününüzün nasıl geçeceğini merak ediyorsanız, burcunuzun o gün için astrolojik tahminini öğrenmenizde fayda var.

Büyük yükselişler ve bazı düşük düşüşlerle bir aya hazırlanın.

Ağustos kesinlikle bir yumruk atacak - ama kalpte bir yangın gibi mi yoksa bunun yerine bir ayrılık mı yoksa hayal kırıklığı mı olacak? Kozmik hava, romantizm ve üretkenlik için en iyisini vaat ediyor, bu yüzden ikisini de dengeleyecek misiniz yoksa birbiri ardına mı dalacaksınız?

Kesin olan bir şey var: Ağustos, nefesinizi toplamak, kişisel veya profesyonel olarak hızlı ilerleme kaydetmek ve yılın ikinci yarısı karanlık kozmik hava getirmeden önce kalbinizin arzularına ulaşmak için son şansınız. Sonbaharda gök gürültüsü ve şimşek gelmeden önce bu ayı iyi değerlendirmek gerekiyor. İşte 2 ağustos burç yorumları ve sizi bekleyenlerin ipuçları...

KOÇ : SİZDEN KAYNAKLI OLUMSUZLUKLAR İLE KARŞILAŞABİLİRSİNİZ

Mevcut eğilim, sizin bile %100 farkında olmadığınız bazı fikirlerinizi ortaya çıkaracak. Birine olması gerekenden çok daha sert davranıyor olabilirsiniz ya da bu sizin doğal tepkiniz olabilir, bu nedenle bazı reddedilmelerle veya olumsuz olaylarla karşılaşmış olabilirsiniz.

Duygusal aşırılıklardan ve çok fazla konuşmaktan sakının.

BOĞA : RİSKLER ALABİLİRSİNİZ

Gelir kaynaklarınızı çeşitlendirme ihtiyacı hissedebilirsiniz ve bunun için kimse sizi suçlayamaz.

Öte yandan, aldığınız risklerle ilgili dikkatli olmak isteyebilirsiniz çünkü bu salı kesinlikle herhangi bir spekülasyon günü değildir. Ayrıca, iş yerindeki popülaritenizden yararlanıyorsunuz.

İKİZLER : PANİK YAŞAYABİLİRSİNİZ

Bugün bir tür açılış töreni düzenleyecek veya bu tür bir şeye katılacaksınız, böylece gününüz yeni bir başlangıcın heyecanıyla dolacak.

Öte yandan, gerçekten üzerine düşünmediğiniz bazı meseleler olduğunu fark edebilirsiniz ve son anda bir şeyi düzenlemeye çalışırken bir anlık panik yaşayabilirsiniz.

astroloji.jpg

YENGEÇ : BİREYSELLİĞİNİZ SİZİ YORACAK

Mevcut eğilim sizi ortaklıklar yoluyla çalışmaya itecek, ancak görünüşe göre buna hemen karşı çıkıyorsunuz.

En iyi yapabildiğiniz şeye çok fazla odaklanmış olabilirsiniz ve buna başkalarının dahil olmasına gerçekten izin vermek istemiyor olabilirsiniz. Bunun sizi çok yoracağını da anlamalısınız.

ASLAN : NAMKÖR BİRİSİ OLARAK ANILACAKSINIZ

Sağlığınız size yakın biri için çok önemli ve bunu size uzun zamandır belli etmese de bugün bunu fark edeceksiniz.

Bu da sizi o kişiden biraz daha fazla şey istemeye itebilir ve günün sonunda nankör biri olarak algılanabilirsiniz.

BAŞAK : BUGÜN GÜLÜMSEMEYE DEVAM EDİN

Bugün size ne tavsiye edilirse edilsin gülümsemeye devam edin çünkü sonraki günler bugün karşılaştığınız tüm sıkıntıları unutacaksınız.

Ne kadar çok stres yaparsanız, vücudunuza boş yere o kadar fazla baskı uygularsınız.

burclar-1.jpg

TERAZİ : RAHAT BİR GÜN BAŞLIYOR

Rahat bir salı günü sizi bekliyor. Başkalarına neler yapabileceğinizi göstermeye hevesli görünüyorsunuz ama aynı zamanda çok da dikkatiniz dağılmıyor.

Enerjinizi doğru zamanda ve doğru şeylere odaklamış görünüyorsunuz, bu nedenle günün büyük bölümünde etrafınızda daha iyi bir atmosferin oluşacağını görmekten memnuniyet duyacaksınız.

AKREP : SON DAKİKA DÜZENLEMELERİNE HAZIR OLUN

Bir angarya veya hoş olmayan bir görevi yerine getirdikten sonra zevkli bir şeyi ertelemek gibi geçmişte sahip olduğunuz bazı alışkanlıklara geri dönmelisiniz.

Son zamanlarda oldukça etkileyici performansınız oldu, bu yüzden kendinizi şımartmayı veya şımartılmalı hak ettiğinizi düşünüyorsunuz. Öğleden sonra, bazı son dakika düzenlemeleri yapmanız gerekebilir.

YAY : FIRSATLAR İLE DOLU BİR GÜN DEĞERLENDİRMELİSİNİZ

Geçtiğimiz günlerde, hatta haftalarda işinin zirvesinde olan herkes için fikirler ve fırsatlarla dolu bir gün.

Bazı Yayların genç biriyle alternatif bir iletişim yolu bulması gerekecek çünkü görünüşe göre onlarla akıl yürütme girişimlerinin hiçbiri sonuç vermiyor.

burclar.jpg

OĞLAK : GEREĞİNDEN FAZLA ORTAYA ÇIKMAYIN

Mevcut eğilim, sizi bir süredir devam eden bir çatışmanın ortasına götürebilir ve her ne kadar doğrudan bir katılımınız olmasa da neler olup bittiğini açıklama ihtiyacı hissedeceksiniz.

Kendinizi gereğinden fazla ortaya koymayın. Çünkü öğleden sonra güzel bir etkinlik için orada bulunmanız gerekebilir ve bunu bozmak istemezsiniz.

KOVA : YOLUNUZDA İLERLEYİN DURMAYIN

Bu salı yolunuza devam edin ve durmayın, özellikle de herhangi bir dedikodu ya da eleştiriye kulak asmayın. Görünüşe göre bazı Kovalar, sadece kendi faaliyetlerine ara vermek için başkalarının sorunlarına karışmayı daha kolay buluyorlar.

Bu size sosyal anlamda puan kazandırabilir, ancak kesinlikle kendi iş yükünüzü azaltmanıza yardımcı olmaz.

BALIK : KENDİNİZİ HESABA ÇEKMEK İÇİN HARİKA BİR GÜN

Her türlü kişisel muhasebe için harika bir gün. Bu muhasebe; görünüşünüz, yaşam tarzınızın bazı yönleri veya yakın tarihte aldığınız bir karar hakkında olabilir.

Sabahın erken saatlerinden itibaren kendinizi daha dalgın bulabilirsiniz ve aslında bu tür bir dikkat dağınıklığından zevk alacaksınız. Partneriniz akşama doğru bir süredir ondan beklediğiniz bir cevabı sonunda size verebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN