İşte Günün En İlginç Testi: Hipokrat'ın Geliştirdiği Teste Göre Bir İnsanı Ön Dişlerinden Nasıl Tanırsınız?

İşte Günün En İlginç Testi: Hipokrat'ın Geliştirdiği Teste Göre Bir İnsanı Ön Dişlerinden Nasıl Tanırsınız?

Bana dişlerini göster, sana kim olduğunu söyleyeyim. Şu andan itibaren, şu veya bu kişi hakkında bir şeyler öğrenmek için biriyle konuşmanıza bile gerek yok. İnsanlar konuşurken veya gülerken ön kesici dişlerine bakın.

KARŞINIZDAKİ KİŞİNİN DİŞLERİ KARE ŞEKLİNDEYSE:

İki ön dişiniz kare olduğunda, duygularını kontrol edebilen sakin bir insan olma olasılığınız daha yüksektir.

KARŞINIZDAKİ KİŞİNİN DİŞLERİ OVAL ŞEKİLLİYSE:

Bu form, sanatsal ve yaratıcı doğanın bir göstergesidir. Ek olarak, ayrıntılar konusunda çok titizsiniz ve küçük şeylerin çoğu zaman fark yarattığını biliyorsunuz. Ayrıca empatiksiniz ve diğer insanların nasıl hissettiğini çabucak anlayabilirsiniz. Bazen düşüncelere dalarsınız ve dikkatinizi uzun süre bir şeye odaklamanız zor olabilir.

dis.jpg

KARŞINIZDAKİ KİŞİNİN DİŞLERİ ÜÇGEN ŞEKLİNDEYSE:

Çok iyimser, kaygısız, dinamik bir insansınız. Diğer insanlarla birlikte olmaktan zevk alırsınız ve hızla arkadaş edinebilirsiniz. Ancak çoğu zaman yalnızlıktan korkabilirsiniz.

KARŞINIZDAKİ KİŞİNİN DİŞLERİ DİKDÖRTGEN ŞEKLİNDEYSE:

Ön iki dişiniz dikdörtgen ise, doğuştan patronsunuz. Güçlü bir liderlik kişiliğiniz var ve hızlı karar verebilirsiniz. Hayatta sahip olduğunuz hedeflerin peşinden aşırı bir kararlılıkla ilerliyorsunuz. Ama aynı zamanda kendinize de odaklanabilirsiniz ve bu bazen diğer insanlara sizin hakkınızda bencil bir izlenim verir.

Görünüşe göre dişler sadece kişinin kendisine bakıp bakmadığını görünemez. Biraz daha fazlasını gösterebilirler. Bu dört tip, tıbbın antik Yunan babası Hipokrat'ın bu teoriyi geliştirdiği varsayılan dört "ahlaka" karşılık gelir. Arkadaşlarınızı test edin ve işe yarayıp yaramadığını görün.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN