Bunu duymaya hazır mısınız? Resimde ilk gördüğünüz şey kim olduğunuzu söylüyor

Bunu duymaya hazır mısınız? Resimde ilk gördüğünüz şey kim olduğunuzu söylüyor

Uzmanlara göre optik illüzyonlar kişilerin karakter özelliklerini ortaya koymak biçilmiş kaftan. Bugün size göstereceğimiz 5 farklı optik illüzyon testine vereceğiniz yanıtlar, karakterinize ilişkin size önemli ipuçları verecek. Hazırsanız başlayalım...

Hem yetişkinler hem de çocuklar arasında saldırganlık düzeyi giderek artıyor. Hızlı yaşam temposu, sürekli stres ve sinir gerginliği, yaştan bağımsız olarak çoğu insanın artan saldırganlık düzeyine sahip olmasına neden oluyor. Bu durum sadece iç durumlarını etkilemekle kalmaz, aynı zamanda diğer insanlarla ilişkilerini de kötüleştirir.

Resimlerde psikolojik bir test kullanılarak artan bir saldırganlık seviyesi tespit edilebilir. Sonuçla birlikte, durumu düzeltmenize yardımcı olacak veya bir doktora görünmeniz gerektiği konusunda sizi uyaracak bir psikologdan pratik tavsiyeler alacaksınız.

SALDIRGANLIK SEVİYESİ TESTİ NASIL YAPILIR?

Bu görevin özü, her insanın içsel durumuna bağlı olarak, aynı çok yönlü görüntü üzerinde bireysel dernekler görmesi gerçeğinde yatmaktadır.

Önerilen test resimlerine bakın ve ilk gözünüze neyin çarptığını hatırlayın.

Her 2 numaralı cevap için kendinize 1 puan sayın. İlk cevap 0'a eşittir. 5 görseli izledikten sonra puanları toplayın ve bu andaki saldırganlığınızın seviyesini öğrenin.

DOĞRU SONUÇ NASIL ÖĞRENİLİR?

Anketin en doğru sonucu göstermesi için aşağıdaki kurallara uyunuz.

Görevi tamamlamaya odaklanın ve tüm yabancı işleri bir kenara bırakın.
Sizde bıraktıkları ilk izlenimi tam olarak sabitleyerek testin resimlerine arka arkaya bakın.
Önceden bir kalem ve kağıt hazırlayın. Her resmi inceledikten sonra, 2 numaralı cevap için kendinize 1 puan verin.

Puanlanan puanları sayın ve testin sonuçlarını okuyun.

Aldığınız yanıtı görmezden gelmeyin. Belki size duygusal tükenmenin eşiğinde olduğunuzu veya şiddetli strese maruz kaldığınızı söyleyecektir .

Saldırganlık seviyenizi belirlemeye hazır, hemen teste başlayın.

Resimde ilk gördüğün şey neydi?

yilan-kulak.jpg

RESİM 1'DE İLK NEYİ GÖRDÜN?

Kulak: 0
Yılan: 1

bicak.jpg

RESİM 2'DE İLK NEYİ GÖRDÜN?

Tüy: 0
Bıçak: 1

dis-fircasi.jpg

RESİM 3'DE İLK NEYİ GÖRDÜN?

Fırça: 0
Dişler: 1

merdiven.jpg

RESİM 4'DE İLK NEYİ GÖRDÜN?

Merdiven: 0
Bıçaklar: 1

makas.jpg

RESİM 5'DE İLK NEYİ GÖRDÜN?

Makas: 0
Adam: 1

CEVAPLARA HAZIR MISINIZ? O ZAMAN KAÇ PUAN ALDIN?

Sıfır: Bu sonuç, kesinlikle huzurlu ve duygusal olarak istikrarlı bir insan olduğunuzu gösterir. Dengenizi bozmak zordur ve biri başarılı olsa bile duygularınızla kolayca başa çıkabilirsiniz.

Bir: Bu sonuç, saldırganlığınızın neredeyse hiç olmadığını gösterir. Zorluklarla başa çıkmakta iyisiniz ve içsel durumunuzu kontrol etmeyi öğrendiniz.

İki: Bu yanıt, bir düzeyde saldırganlık olduğunu ancak kabul edilebilir sınırlar içinde olduğunu gösterir. Belki şu anda kötü bir ruh halindesiniz veya zor bir gün geçiriyorsunuz.

Üç: Bu puan sayısı, ortalama saldırganlık seviyesini gösterir ve biraz sakinleşmenizin zamanının geldiği konusunda uyarır. 5 dakika içinde nasıl gevşer ve sinir sistemi normale döner , burayı okuyun.

Dört: Bu zaten bir uyandırma çağrısıdır. Oldukça agresif ve karamsar bir insansınız. Kaygı bozuklukları veya sosyal fobi yaşamadığınızdan emin olun .

Beş: Bu, kendi başınıza ele alınması zor olan en yüksek saldırganlık seviyesidir. Bu durumda en iyi çözüm bir uzmana başvurmak olacaktır. Öfkeniz sadece çevrenizdeki insanlara değil, kendinize de yönelebilir. İkinci durumda, bir kişinin intihar düşünceleri veya panik atakları vardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN