Zeka Bulmacası: Kadınlardan Hangisi Hastanın Eşi? Cevap Gözünüzün Önünde...

Zeka Bulmacası: Kadınlardan Hangisi Hastanın Eşi? Cevap Gözünüzün Önünde...

Zorlayıcı testler zihinsel yeteneklerinizin yararına çalışabilir ve mantık, yaratıcılık geliştirmenize ve ayrıca daha hızlı ve dikkatli olmanıza yardımcı olur. Sorunları çözmek için bu tür becerilere her zaman ihtiyaç vardır. Sizi sadece sorulan soruyu cevaplamaya değil, aynı zamanda yorumlarınızı diğer okuyucularla paylaşmaya da davet ediyoruz.

Her zaman olduğu gibi, size doğru cevabı vereceğiz, ancak kendiniz cevaplamadan onu bulmaya çalışmayın. Sizden ne isteniyor? Klinikteki hastanın karısının gerçekte kim olduğunu resimden belirleyin.

GÜNDE 30 DAKİKA BULMACA ÇÖZÜN

Düşüncenizi geliştirmeye karar verirseniz, bunun için belirli bir zaman ayırın. Günde 30 dakika testler yapmak, bulmacaları veya bulmacaları çözmek için yeterli olacaktır. Bütün gün bunu yapmaya gerek yok. İlk olarak, çabuk yorulacaksınız. İkincisi, bilginin sadece bir kısmı asimile edilir. Ayrıca satranç, dama gibi oyunlar oynayabilirsiniz. Aynı zamanda düşünce ve bilgi esnekliğine yöneliktirler. Ayrıca, kelime dağarcığınızı önemli ölçüde yenileyeceksiniz.

hasta-adamin-karisi-kim.jpg

Zengin bir zihniniz varsa, kafanızda zor bir durumlar için hemen çözümler bulabilirsiniz. İşte zihin bulmacaları sizin zihninizin daha canlı ve zinde olmasına sağlamakta yardımcı oluyorlar. Yukarıda bir hasta var ve hastanın başında ağlayan bir kadın ile hastaya kızan bir kadın var. Soru çok basit hasta yatağında yatan adamın eşi sizce kim? Ve neden böyle bir sonuca vardınız?

HASTA YATAĞINDA YATAN ADAMIN EŞİ

Hasta yatağında yatan adamın eşi nasıl anlaşılabilir? Her şeyden önce, yüzündeki acıyla. Bir huzursuzluk hissi var. Elinde ağladığını gösteren peçeteler var. Ellere bak, parmağındaki alyans. Diğer ülkelerde, alyans sol ele takılır. Soldaki çığlık atan kadın büyük ihtimalle adamın annesidir. Bir şeyden memnun değil ve kendini kötü hisseden gelinini azarlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN