Bir Kart Seçin Ve Yakın Gelecekte Sizi Nelerin Beklediğini Söyleyelim

Bir Kart Seçin Ve Yakın Gelecekte Sizi Nelerin Beklediğini Söyleyelim

Kartlar ve falcılık en basit ve aynı zamanda ilginç testtir. Kartlar, geleceğin kaderini tahmin etmek için bugün bizim için hazır. Kehanete inanıyorsanız ve ya inanmayıp biraz eğlenmek istiyorsanız, herkesi testimize katılmaya davet ediyoruz.

BİRİNCİ KARTI SEÇTİYSENİZ: İŞ, AŞK VE SAĞLIK AÇISINDAN SİZİ NELER BEKLİYOR?

İş - şimdi Mars'ın himayesindesiniz, sizi kariyer alanında kontrol ediyor. Artık yolun başındasınız ve kariyer basamaklarını tırmanmaya hazırsınız. Ancak, daha az şanslı olan diğerlerini de unutmayın. Yapmanız gereken tek şey, meslektaşlarınızla gelecekteki ilgi alanlarınızı belirlemek ve onlar üzerinde iyi bir izlenim bırakmak.

kartini-sec1.jpg

Aşk - bir ortakla ilişkilerin acilen değiştirilmesi gerekiyor. Ona yaşam tarzınızı ve hayata dair görüşlerinizi empoze etmekten vazgeçin. Önemli olanınız Mars tarafından yönetiliyor, bu da baskın burç olduğu anlamına geliyor. Çatışma olmaması için yaşam ritmine uyum sağlamaya çalışın.

Sağlık - Tansiyonunuzu normal tutmak istiyorsanız asla endişelenmemelisiniz. Çok hassassınız ve herhangi bir strese tepki veriyorsunuz. Meditasyon yap.

İKİNCİ KARTI SEÇTİYSENİZ: İŞ, AŞK VE SAĞLIK AÇISINDAN SİZİ NELER BEKLİYOR?

İş - iş bilgilerini doğru kullanmak için yalnızca sezginize güvenin. Acele etmeyin, kararlar bilinçli olarak verilmelidir. Aksi takdirde, sizi yanlış yola sürükleyecek yanlış sonuçlar kaçınılmazdır. Darbeyi saptırmak için kendi iş stratejinizi geliştirmeniz gerekiyor. Başarı sadece size değil, ortakların desteğine de bağlı olacaktır.

buclar2.jpg

Aşk - hiçbir şekilde bir yaklaşım bulamadığınız eşiniz nedeniyle bir rahatsızlık bölgesindesiniz. Olaylar dinamik olarak gelişiyor, ancak bu daha sonra işinize yarayabilir. Satürn, Venüs ile birleşmiştir, bu da her şeyin o kadar da kötü olmadığı anlamına gelir. Olaylar sizin için çoğunlukla en iyi şekilde açılacaktır. Karakterinizin olumsuz niteliklerine fazla dikkat etmeyin, olumlu nitelikleri geliştirin, o zaman durumdan muzaffer çıkacaksınız.

Sağlık - Seçilen kart, dikkatinizi hastalıkların önlenmesine odaklar. Bu aşamada, işitme organlarını ve gastrointestinal sistemi kontrol etmek gerekir. Akrabaların tavsiyelerini ihmal etmeyin, tavsiyeleri etkili olabilir.

ÜÇÜNCÜ KARTI SEÇTİYSENİZ: İŞ, AŞK VE SAĞLIK AÇISINDAN SİZİ NELER BEKLİYOR?

İş - Büyük iş anlaşmalarına hazır olun. Ancak Jüpiter, bazı zorluklarla ve muhtemelen gecikmelerle geçeceklerini belirtiyor. İş riskinin kendi kontrolünüz altında alınması gerekecektir. Ancak, geçici zorluklara rağmen durum sizi iyi bir kazançla memnun edecektir. Maddi faydalar ve yeni iş teklifleri, diğer büyük işletmelerle işbirliğinizi genişletecektir. İlerlemek için yeterli olmayana kadar bilgi için bizi izlemeye devam edin.

buclar3.jpg

Aşk - şimdi sabırlı olmanız gerekiyor, çünkü eşiniz Mars tarafından yönetiliyor ve sadece kendini duyabiliyor. Ancak yakında durum değişecek ve Merkür, Venüs ve Satürn işin içine girecek. Duygusal arka planın zor olmasına rağmen, henüz hiçbir şey yapmamak daha iyidir. Durumdan uzaklaşın, her şey düşündüğünüzden daha hızlı netleşecek. Ters etki almamak için dikkatli ve dikkatli olun.

Sağlık - Sağlığınıza dikkat etmenin zamanı geldi. Alkolü ve günde bir paket sigarayı bırakmazsanız, haplar ve vitaminler size yardımcı olmaz. En iyi terapi sağlıklı bir yaşam tarzı sürmek, gergin olmamak ve kahve tüketimini azaltmaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN