Karar verme zamanı geldi! Koç, boğa, yengeç, ikizler, terazi, akrep, kova ve balıklar... İşte 22 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Karar verme zamanı geldi! Koç, boğa, yengeç, ikizler, terazi, akrep, kova ve balıklar... İşte 22 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Önünüze eşsiz bir fırsat çıkıyor. Ancak bu, yaratıcılığınızı ve yenilik yapma yeteneğinizi kullanmanızı gerektirebilir. Tam olarak yapmayı seçeceğiniz şey bu olmayabilir. Bu nedenle bir teklifi geri çevirmek isteyebilirsiniz, ancak bunu ciddiyetle değerlendirmeniz tavsiye edilir.

22 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün, özel hayatınızda yaşadığınız ancak para veya güvenlikle bağlantısı olan bir sorunla ilgili harekete geçmek için iyi bir gün değil. Ancak sabırla gözlemlemek, öğrendiklerinizi özümsemek ve en iyi stratejiniz üzerine düşünmek için iyi bir gün. Karmaşık bir ilişkinin tüm boyutlarını anladığınıza kanaat getirdiğinizde, ne yapacağınızı bileceksiniz. O zamana kadar, izleyin ve bekleyin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Son zamanlarda birinden yardım istemiş olabilirsiniz, ancak size büyük bir iyilik borçlu olsa bile, o kişi istediğinizi vermiyor olabilir. Bunun yerine, sizin gerçekten ihtiyacınız olduğuna inandığınız şeyi değil, ihtiyaç duyduğunuzu düşündüğü şeyi veriyor olabilir. Birisi size yardım etmeye çalışırken ona karşı eleştirel olmak zor olabilir, ancak gerçekten neye ihtiyacınız olduğuna dair bir açıklama yapmıyorsa size gerçekten yardım etmiş sayılmaz. Bunu doğru bir şekilde ele almak için nazik ama tamamen dürüst olmanız gerekecektir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Zaten istikrarsız olan bir durumu daha da kötüleştirmek istemediğiniz için gerçeği görmezden geliyor veya etrafında dolaşıyor olabilirsiniz. Bir şeylerin değişmesini istiyorsunuz ama neyin yanlış olduğu konusunda net değilseniz, o zaman değişim de doğru şekilde gerçekleşemez. Bugün biraz zaman ayırarak vermek istediğiniz mesajı düşünün ve ardından bunu ifade edecek uygun sözcükleri bulun. Gerçeği aktarırken diplomatik davranabilirsiniz, ancak hiçbir şeyi atlamayın. Her şeyin söylenmesi gerekir, yoksa dönüp dolaşıp aynı yere gelirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bir aile dramının altında yatan sorunu çözemeyebilirsiniz. İnsanın temel karakteri genellikle değişmez ve tüm sorunların kaynağı da buradan gelir. Ancak çıkarlarınızı koruma ve kendinizi tüm kaygı, endişe ve karamsar duygulardan soyutlama gücüne sahipsiniz. Bunu yapabilmek için soğukkanlı ve biraz mesafeli olmanız gerekecek, yine de başarabilirsiniz. Bu, o sert koruyucu kabuğunuza çekilmenizin ve yalnızca ihtiyaç duyduğunuzda ortaya çıkmanızın iyi olacağı bir zamandır. Gerçekçi olun, duygusal değil.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Şekerleme yapıyor, hazır gıdalara düşkünlük gösteriyor, kendinizi kanepede yalnızlaştırıyor ve bol bol film mi izliyorsunuz? Eğer öyleyse, aferin size. Ancak bir sonraki soru sağlığınız için çok önemli: Yukarıdakilerin hepsini biraz fazla mı yapıyorsunuz? Şu anda belki de yaşadığınız bazı sıkıntılardan kaçmanın bir yolu olarak bunları yapıyor olabilirsiniz. Ancak kendinizi kaçmak zorunda hissetmemelisiniz. Suçlanma korkusu olmadan yaptığınız şeyi yapmaya hakkınız var. Başınızı dik tutun ve kimsenin sizi baskı altında ya da eleştirilmiş hissettirmesine izin vermeyin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

İşinizle veya bir arkadaş grubunuzla bağlantılı bir projede üstlendiğiniz rol, istediğiniz türden bir rol olmayabilir. Bu hayal kırıklığı yaratabilir ve bunu düşünmek için çok zaman harcıyor olabilirsiniz. Ancak bir rolü kabul ettiyseniz, kendinizi tamamen bu role kaptırmayı ve elinizden gelenin en iyisini yapmayı kendinize borçlusunuz. Bu, kendinizle olan yarışınızda kendinizi aşabilmeniz için bir tür fırsat sunuyor. Bu fırsat, ilk başta istediğiniz şey olmasa da, sonradan iyi bir şeye dönüşebilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Birisi size bir haksızlığa verdiğiniz tepkinin doğru ve hatta normal olmadığını söylemeye çalışıyor olabilir. Size kızgın, sinirli olmanız ve nasıl hissettiğinizi gösterecek şekilde tepki vermeniz gerektiğini söylüyor olabilir. Oysa sizin tepkiniz mükemmel. Makul davranıyorsunuz. Adil davranıyorsunuz. Sakin kalıyorsunuz. Hem doğru hem de normal bir şekilde tepki veriyorsunuz. Kimsenin sizi aksi yönde ikna etmesine izin vermeyin. Tepkiniz size tam olarak istediğinizi verecektir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yakın zamanda içine girdiğiniz bir dramdan tamamen kaçınabilirdiniz ama siz yine de içine daldınız. Öncelikle bunu neden yaptığınızı anlamanız gerekiyor. Aklınızda çözülmesi gereken ve başka bir şeyi doğru yaparsanız çözebileceğinizi düşündüğünüz bir şey mi var? Yoksa mesele bundan daha mı derin? Henüz keşfetmediğiniz ve hatta yüzleşmediğiniz bir nedeniniz olabilir ve şimdi işin içinde olduğunuza göre bunu çözmeniz gerekir. Kendinize karşı dürüst olmanız size son derece yardımcı olacaktır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Birisi sizi endişelendiğiniz bir konu hakkında ciddi bir konuşma yapmanız için zorluyor olabilir. Şu anda içerlemiş olabilirsiniz, bu da bu konuşmayı yapmak için kötü bir zaman olabilir. Bu konu tekrar gündeme gelmeden önce zihninizde birkaç şeyi netleştirmeniz gerekiyor, bu yüzden bunu çok objektif bir şekilde düşünmelisiniz. Belirli bir sonucun peşinden yanlış nedenlerle koşuyor olma ihtimaliniz varsa, bu konuda kendinize karşı dürüst olmanız gerekir. Her şey zihninizde netleşene kadar bu konuşmayı yapmayın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Cesaretinizi toplayıp istediğiniz bir şeyi elde etmek için adım atarsanız, kaybedecek neyiniz olur ki? Geri çevrildiğinizde hayal kırıklığına uğrayacağınızı, üzüleceğinizi ve hatta utanacağınızı düşünebilirsiniz. Belki bu doğru olabilir. Ancak bunlar, sizi etkilemelerine izin vermezseniz yalnızca geçici olacak duygulardır. Asıl düşünmeniz gereken şey ne kazanacağınızdır ve bu da istediğinizi elde etmek olacaktır. Bu küçük riske değmez mi?

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Önünüze eşsiz bir fırsat çıkıyor. Ancak bu, yaratıcılığınızı ve yenilik yapma yeteneğinizi kullanmanızı gerektirebilir. Tam olarak yapmayı seçeceğiniz şey bu olmayabilir. Bu nedenle bir teklifi geri çevirmek isteyebilirsiniz, ancak bunu ciddiyetle değerlendirmeniz tavsiye edilir. Bu sizi şu anda aklınızda olan bir hedefe ulaşmaya yaklaştırmasa bile, sizi daha da değerli olabilecek başka bir şeye yaklaştıracaktır. Karar vermeden önce tüm olasılıkları düşünün.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir ilişkinizde bazı sürtüşmeler ya da daha kötüsünü yaşıyor olabilirsiniz. Bu yoldan daha önce de geçtiniz ve nasıl bu kadar çabuk tekrar yaşandığını bile anlamıyor olabilirsiniz. Ama oldu çünkü siz bu yolu seçtiniz. Bunda şaşılacak bir şey yok. Geçmişte de bu soruna yol açan aynı şeyi yaptınız. Belki de yapmamanız gereken bir konuşmayla başladı. Ama şimdi işin içindesiniz ve geri çekilmeniz gerekiyor. Bunu mümkün olan en az zararla yapmaya çalışın ki işleri tersine çevirebilesiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN