Kardeşlerim son bölümde Suzan'ın şeytani planı Ömer'i tehlikeye atıyor!

Kardeşlerim son bölümde Suzan'ın şeytani planı Ömer'i tehlikeye atıyor!

Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy'un başrollerini paylaştığı Kardeşlerim dizisi bu akşam izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. "Bir yalanla başlayan her şey, bir hayal kırıklığıyla biter!" sloganıyla yayınlanacak yeni bölümde yine gözyaşlarını tutmak mümkün olmayacak. İşte, merakla beklenen son fragman...

Kardeşlerim 13. bölüm özet, ortaya çıktı. "Sana son bir sözüm var Suzan Hanım!" diyen Şengül'ün ne yapacağı diziseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Kadir, Ömer'i hapisten kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalır. Harika, Asiye'yi okuldan attırmak için sinsi bir plan yapar. Doruk'un ise bu olaya tavrı herkesi şaşkına çevirir. Şengül, Ömer'in Suzan'ın oğlu olduğunu öğrenir ve bu gerçeği kanıtlama derdine düşer.

KARDEŞLERİM 13. BÖLÜM 1. FRAGMAN

0x0-13-bolum-foto-galeri-1620816609371.jpg

13. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Geniş oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Kardeşlerim dizisinin 13. bölümü, 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de ATV'de ekranlara gelecek. Fakat öncesinde saat 20.00'de son bölümün özetinin seyircisiyle buluşacağını belirtelim. Kardeşlerim tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasına göz atabilirsiniz.

Kardeşlerim son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Suzan öğrendiği gerçekle yüzleşirken; Ömer her şeyden habersizdir. Ömer ile Ayşe'nin arkadaşlığını hazmedemeyen Tolga, Berk'le birlikte Ömer'i zor duruma sokacak planını uygular. Kadir, Melisa'yı şaşırtacak sürpriz bir teklifte bulunur. Şengül, Suzan'ın sırrını Nebahat'e anlatır. Suzan, Akif'i bitirmek için yeni planlar peşindeyken, Akif'in beklenmedik hamlesi herkesi şoke eder.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kardeşlerim 13. bölüm özeti: Ömer yaşadığı şokun etkisiyle savrulurken, Kadir kardeşine sahip çıkmak, evi geçindirebilmek için çareler aramaktadır. Suzan, Akif'ten intikam almak için bir plan yapar. Harika, Ömer'in kardeşi olduğunu asla kabullenmeyeceğini herkese ilan eder. Şengül, Ömer'e sahip çıkmayan Suzan'ın karşına dikilip tehditler savururken, çocuklar birbirlerine bağlılıklarının gücüyle yaşam mücadelelerine devam ederler. Suzan'ın yaptığı sinsi plan, beklenmedik bir şekilde Ömer'i büyük bir tehlikeye atar.

KARDEŞLERİM 13. BÖLÜM 2. FRAGMAN

0x0-13-bolum-foto-galeri-1620816610805.jpg

KARDEŞLERİM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını NGM Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci, Burcu Över, Özlem Elginöz, İlker Barış'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci'nin oturduğu, müziklerini Alp Yenier'in yaptığı Kardeşlerim dizisi oyuncu kadrosunda; Celil Nalçakan (Akif Atakul), Halit Özgür Sarı (Kadir Eren), Ahu Yağtu (Suzan Manyaslı), Cüneyt Mete (Orhan Eren), Fadik Sevin Atasoy (Şengül Eren), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye Eren), Yiğit Koçak (Ömer Eren), Aylin Akpınar (Emel Eren), Doruk Atakul (Onur Seyit Yaran), Oğulcan Eren (Cihan Şimşek), Melis Minkari (Aybike Eren), Gözde Türker (Harika Manyaslı), Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Kaan Sevi, Recep Usta gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN