Savaşçı son bölümde Göktürk Albay için hesaplaşma zamanı!

Savaşçı son bölümde Göktürk Albay için hesaplaşma zamanı!

Çekimleri Eskişehir'de yapılan Savaşçı dizisi bu akşam yeni bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitleyecek. Tamer Karadağlı'nın konuk oyuncu olduğu dizide ilerleyen bölümlerde ekibe yeni isimler dahil olacak. İşte, heyecan uyandıran son fragman...

Savaşçı 105. bölüm özet, ortaya çıktı. Mösyö'nün adamlarından kurtulan Albay Göktürk, babası Gündüz Bey'in karşısına çıktığında büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ancak vazgeçmeye niyeti yoktur, yakaladığı bir fırsatı değerlendirir ve Yeva'yı ele geçirmek için tek başına harekete geçer. Bu arada Kopuz Albay, Göktürk Albay ile ilgili çok önemli bazı detaylar öğrenir.

SAVAŞÇI 105. BÖLÜM 1. FRAGMAN

105. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Savaşçı'nın 105. bölümü, 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de Fox TV'de seyircisiyle buluşacak. Saat 20.00'de ise son bölümün tekrarının ekranlara geleceğini belirtelim. Savaşçı tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Fox Play'e bakabilirsiniz.

Savaşçı son bölümde neler oldu, göz atalım: Göktürk Albay'ın suçsuz olma ihtimalini göz önünde bulunduran Kopuz Albay, yeni bir plan yapar ve Yüzbaşı Bozkurt'u devreye sokar. Mösyö ise Göktürk Albay'ın Yeva'yı bulmak için bölgeye geleceğini tahmin eder ve avını yakalamak isteyen bir avcı gibi, onu tuzağına çekerek alt etmeye çalışır. Fakat işler pek de istediği gibi gitmez. Mösyö'nün uzak tutma çabasına rağmen, Uzi'nin beklenmedik şekilde olaylara dahil olması, onun planlarını daha da çıkmaza sokar...

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Savaşçı 105. bölüm özeti: Göktürk Albay'ın Uzi ile karşılaşması iki tarafa da büyük bir şok yaşatır ve bu karşılaşma pek soruyu da beraberinde getirir. Her ikisi de karşısındakinin kim olduğunu sorgularken Yeva'nın hamlesiyle, Göktürk Albay ve Haydar Yüzbaşı ateş çemberinin ortasında kalır ve Uzi çatışma alanından kaçmayı başarır.

Diğer taraftan oğlu Oktay'ın suçsuz olduğunu öğrenen Gündüz Bey çok mutludur. Ancak Kopuz Albay'ın anlattıklarındaki önemli bir ayrıntı Gündüz Bey’in dikkatinden kaçmaz. Geçmişte yaşadığı önemli bir olayla bağlantısı var mı diye araştırmaya başlar ve acı bir gerçekle yüzleşir. Ama Göktürk Albay için bu gerçeğin ve Uzi'nin kim olduğunun önemi yoktur.

Mösyö ise bozulan bütün planlarına rağmen yeni hamlesini yapmakta gecikmez. Kılıç Timi ve Göktürk Albay'ı tuzağa çekmek için Uzi'yi harekete geçirir. Uzi'nin yaptığı bu son eylem karşısında dehşete düşen, Kılıç Timi ve Göktürk Albay için artık zamana karşı bir yarış başlamıştır.

SAVAŞÇI 105. BÖLÜM 2. FRAGMAN

SAVAŞÇI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğuna Eray Koçak'ın oturduğu Savaşçı dizisi oyuncu kadrosunda; Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Sarp Levendoğlu (Yüzbaşı Haydar Bozkurt), Tamer Karadağlı (Albay Oktay Göktürk / Uzi), Ekin Mert Daymaz (Astsubay Görkem İlbeyli), Anıl Tetik (Astsubay Savaş Çiğiltepe), Ediz Hun (Emekli Albay Gündüz Göktürk), Serenay Aktaş (Teğmen Selcen Efe), Erkan Meriç (Astsubay (Kıdemli Üstçavuş Bektaş Subaşı), Ali Tarık Fındık (Astsubay Üstçavuş İlyas Karaca), Alp Öyken (Mehmet Arif Kırlangıç), Serhat Nalbantoğlu (Tümgeneral Ahmet Kutalmış), Yiğit Anıl Dinkci (Sedat Koçak), Ersin Olgaç (Er Doğan Bayındır), Gökçen Bozkurt (Merve Kayaalp / Elit Andaç Çam), Şahverdi Ali Eren (Seyfi), Esma Soysal (Astsubay Çavuş Başak Gümüş), Serkan Kuru (Astsubay kıdemli başçavuş Ali Çekiç), Ayça Kutalmış (Seçil Buket Akıncı / Feyza Sevil Güngör), Zerrin Sümer (Akkız Bozkurt), Güneş Zavrak (Yeva), Cem Kurtoğlu (Mösyö) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN