Gönül Dağı son bölümde bayram eğlencesi kabusa dönüşüyor!

Gönül Dağı son bölümde bayram eğlencesi kabusa dönüşüyor!

Bayram lezzetlerinin tadına bakılır, oyunlar oynanır ve pikniğe kurulan salıncakla havalara uçmanın keyfi yaşanır. Ancak Gedelli sakinlerini bu güzel bayram gününde üzecek bir sürpriz beklemektedir. İşte, sürprizlere gebe yeni bölüm son fragman...

Gönül Dağı 28. yeni bölüm neler olacak, merak konusu oldu. Sefer ve Zahide'nin düğün zamanı yaklaşırken, ev meselesini çözmeleri gerekmektedir. Selami ve Keriman'ı aileleriyle barıştırma kararı alırlar. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Devreye Gülsüm Öğretmen'in girmesiyle birlikte işler iyice büyüyecektir.

GÖNÜL DAĞI 28. BÖLÜM 1. FRAGMAN

27. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sezonun en istikrarı reytinglere sahip olan dizilerinden biri olan Gönül Dağı'nın 28. bölümü, 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarının yayınlanacağını belirtelim. Gönül Dağı tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz online platformunu ziyaret etmek mümkün.

Gönül Dağı son bölümde neler oldu, göz atalım: Araba İcadı Yarışması'nın zamanı gelmiştir. Taner ve amcaoğulları, henüz bitmemiş olan arabalarını tamamlamak için yoğun bir çalışma içerisine girecektir. Öte yandan Taner, babası tutuklandığı için moralsiz olan Dilek'i, yeniden hayata döndürmek için çaba harcayacaktır. Yarışma günü geldiğinde amcaoğulları; Dilek, Cemile ve Asuman'ı da yanlarına alarak yarışmaya gidecektir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gönül Dağı 28. bölüm özeti: Gedelli mucitleri Taner, Veysel, Ramazan'ın organize ettiği bayram pikniğine katılan Zahide, Sefer, Dilek, Cemile, Asuman, Selami, Keriman ve Elif müthiş eğlenceli saatler geçirirler. Salıncağa bindirdiği eşi Keriman'ı biraz hızlı sallayarak aksiyon yapmak isteyen Selami, çok sevdiği karısının kaza geçirmesine neden olur. Keriman'ın yaralanması bayram pikniğine gölge düşürür...

Hamile karısı Cemile'nin balık aşermesi üzerine kasabada balık satın almak isteyen Veysel bulamayınca çareyi amcaoğullarıyla birlikte gölde balık avlamakta bulur. Ancak saatler geçmesine rağmen oltalarına hiç balık takılmayınca, Taner'in aklına parlak bir fikir gelir... Yaptığı icadlar ve parlak zekası ile dikkat çeken Taner, bu kez balıkların oltaya takılmasını sağlayacak müthiş bir yem üretir. Amcaoğulları bu güzel icat sayesinde sadece Cemile'yi değil, tüm aileyi doyuracak balık avlarlar.

GÖNÜL DAĞI 28. BÖLÜM 2. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN