Kayıp Arife Gökçe'nin kocası her şeyi itiraf etti! Sapık Sinan meğer... "Müge Anlı'nın büyük yanılgısı"

Kayıp Arife Gökçe'nin kocası her şeyi itiraf etti! Sapık Sinan meğer... "Müge Anlı'nın büyük yanılgısı"

Ortalardan kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Arif Gökçe dosyasında çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Müge Anlı'nın programında gündeme gelen ve akıbeti merak edilen Arif Gökçe ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Herkes katilin 'Sapık Sinan' lakaplı Sinan Sardoğan olduğunu sanırken, ortaya bambaşka bir gerçek çıktı...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan ve uzun süre Türkiye gündeminden düşmeyen Sinan Sardoğan, çocuk istismarından dolayı tutuklanıp cezaevine gönderilmişti. 65 yaşındaki Arife Gökçe'nin kaybından sorumlu tutulan Sardoğan hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. İddiayı duyanlar "Sinan suçsuzmuş" yorumları yaptı.

65 yaşındaki Arife Gökçe'nin kaybından sorumlu tutulan Sinan Sardoğan, yaşlı kadınlara yönelik taciz olaylarıyla gündemden düşmemişti. Sapık Sinan olarak anılan Sinan Sardoğan, daha sonra çocuğa cinsel istismar suçundan tutuklanmıştı. Her fırsatta suçsuz olduğunu dile getiren Sinan hakkında bu kez şaşırtan bir iddia geldi. İddia kayıp Arife Gökçe'nin kocasından...

sapiksinan.jpg

SAPIK SİNAN HAKKINDA YENİ İDDİA

Eşi Arife Gökçe'nin kayından dolayı Müge Anlı'ya başvuran Fikri Gökçe, eşinin bulunması için Müge Anlı'dan yardım istemişti. Aylardır kayıp olan kadının kaybından ise Sinan Sardoğan sorumlu tutulmuştu.

sinan.jpg

İlginç açıklamaları kadar yaşlı kadınları taciz etmesiyle de herkesin tepkisine neden olan Sardoğan, daha sonra bir çocuğu istismar ettiği gerekçesiyle tutuklanmıştı. Arife Gökçe ise hala bulunamadı.

muuge.jpg

FİKRİ GÖKÇE'DEN ŞAŞIRTAN İTİRAF

Çaresiz bekleyişini sürdüren Fikri Gökçe, adalete güvendiğini söyleyerek eşinin bulunmasını istedi. Evine köyünden birilerinin girerek eşini kaçırdığını ileri süren Gökçe, "Mesaj atıyor diye olayı şüpheli Sinan'ın üzerine yıkarım diye düşünüyorlar. Sinan'ın bu olayda gözetleyici olduğunu söyleyen Fikri Gökçe, Suç Sinan'ın üzerinde kalır, ben de bu arada kurtulurum' böyle bir şey yok. Ben de bunları inşallah öğreneceğim." diyerek kafaları karıştırdı.

fikri.jpg

"SİNAN SUÇSUZ MU?" YORUMLARI YAPILDI

Bu açıklama sonrası kafaları karıştıran Fikri Gökçe, herkesi şaşırttı. Kimi kullanıcılar ise "Sinan suçsuz mu?" yorumları yaptı. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (88)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
88 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN