Kemal Uçar kimdir? Kemal Uçar Can Kırıkları'nda hangi rolde olacak? Zeko kimdir?

Kemal Uçar kimdir? Kemal Uçar Can Kırıkları'nda hangi rolde olacak? Zeko kimdir?

Kemal Uçar kimdir? Kemal Uçar Can Kırıkları'nda hangi rolde olacak? soruları ünlü ismin merakla beklenen Can Kırıkları dizisinde rol aldığının duyurulmasından sonra merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. İşte Kemal Uçar'ın hayatı ve Can Kırıkları'ndaki rolüne 'Zeko kimdir' e dair tüm merak edilenler...

 Haberimizde 'Kemal Uçar kimdirKemal Uçar Can Kırıkları'nda hangi rolde olacak?' sorularının yanıtını bulabilirsiniz. Kemal Uçar yeni rolü ve Can Kırıkları dizisi ile ilgili açıklamalar yaptı. İzleyiciler şimdiden 'Zeko kimdir? Dizide Zeko iyi mi kötü mü?' sorularının yanıtını araştırıyor. İşte Uçar'ın hayatı ve rolü Zeko'ya dair tüm detaylar...

Kemal Uçar ve Zeko dizi seyircileri tarafından merak ediliyor. Kemal Uçar, atv’nin yeni dizisi Can Kırıkları’nda Zeko karakteri ile izleyicinin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Kemal Uçar Can Kırıkları dizisi için ' zezonun en iddialısı' dedi. 

CAN KIRIKLARI ZEKO KİMDİR? 

Can Kırıkları dizisinde Zeko karakteri en çok konuşulan ve merak edilen karakter oldu. Kemal Uçar'ın hayat vereceği Zeko kimdir? Zeko kısaca belirtmek gerekirse aykırı bir tip olacak. Zeko zenginden aldığını fakirlere dağıtan bir hırsızdır. Canlandıracağı "Zeko" karakterinin senelerdir oynamayı hayal ettiği bir tip olduğunu da vurgulayan Uçar, "Sokağı bilen, sokakta yaşayan ve daha önemlisi kendini ve karakterini "sokakta" bulmuş, genç ve güçlü bir adamı canlandıracağım. İlerleyen bölümlerde seyirciyi şaşırtacak büyük değişimler göstereceğinden çok fazla detay veremiyorum ama Zeko'nun gerek hayat tarzı, gerekse bütün karanlığın içinde kaybetmediği yaşam enerjisini takip etmekten büyük zevk alınacağını düşünüyorum. Hazırlanırken Adanalı olmanın ve orada büyümüş olmanın büyük yardımı olduğunu söyleyebilirim. Senelerdir heybemde biriktirdiğim her şeyi kullanma fırsatı artık geldi. Umarım takip eden herkesin beğenisini kazanırım" diye konuştu.

Zeko fakirin umudu zengini kabusu bir dolandırıcıdır. Can Kırıkları dizisini neden kabul ettiğini anlatan Kemal Uçar, "Oyuncu olarak bir projede yer almaya karar verirken, üstünde düşündüğümüz birçok etken oluyor. Can Kırıkları, bu etkenlerin en önemlisi olan senaryo konusunda oldukça iyi. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu dizi sezonun en iyi hikayesine sahip. Ayrıca daha önce de projelerinde yer alma şansı bulduğum NTC Medya ile birlikte çalışmaktan her zaman çok mutlu olduğumu da söylemeden geçemeyeceğim. Sektörde yolu bu yapım şirketiyle kesişmiş herkesin de Mehmet Yiğit Alp'ten en güzel cümlelerle bahsetmesi tesadüf değil" dedi.

18-09/02/kemal-ucar-can-kiriklari-1535872739.jpg

KEMAL UÇAR KİMDİR? 

Adı Soyadı: Kemal Uçar

Doğum Tarih: 29 Mart 1985

Nereli: Adana, Türkiye

Burcu: Koç

Kilosu: 64

Boyu: 1.74 Cm

Göz Rengi: Kahverengi

Saç Rengi: Siyah

Eğitim Durumu: Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi

Sevgilisi: Yok

Evli mi: Evet

Eşi: Başak Parlak

İnstagram Hesabı: www.instagram.com/ucarkemal

Twitter Hesabı: twitter.com/ucarkemal

Facebook Hesabı: www.facebook.com/ucarkemal

KEMAL UÇAR'IN HAYATI 

29 Mart 1985 yılında doğan Adanalı genç oyuncu Kemal Uçar, her geçen gün parlayan yıldızı ile dikkat çekiyor. İlkokul ve liseyi Adana’da okuyan oyuncu, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi, Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Daha sonra Bahçeşehir Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Oyunculuk kariyerine ise üniversite yıllarında başlayan Kemal Uçar amatör tiyatroyla ilgilendi. Daha sonra yurt içinde çeşitli turnelere katıldı. Bu turnelerde kendini iyice belli ettikten sonra önce dizilerde sonra da büyük bütçeli yapımlarda yer almaya başladı.

Kariyerinde Ezel dizisinde, Ezel karakterinin kardeşi olarak oynadığı rolde kendini sevdirmeyi başaran Kemal Uçar, daha sonra “Sen de Gitme” adlı dizide oynadı. TRT’de yayınlanan Yamak Ahmet dizinde ve yine aynı kanalda yayınlanan “Yedi Güzel Adam” dizinde Nuri Pakdil’i canlandırmasıyla gönüllere taht kurmayı başardı. Bunun yanında senaryo da yazan Kemal Uçar, “Tut Sözünü” adlı filmin senaryosunu yazdı ve kendisi de bu filmde oynadı. Halen diğer başarılı oyuncu Başak Parlak ile mutlu bir aile hayatı yaşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN