'Kibariye, 4.200 TL'yi ödemeden gitti' diyen işletmeci yaşananları anlattı

'Kibariye, 4.200 TL'yi ödemeden gitti' diyen işletmeci yaşananları anlattı

İstanbul Kadıköy'de bir kuaföre gidip saçlarına kaynak yaptıran Kibariye'nin ödeme yapmadığı ileri sürülmüştü. Bu olayın yankı bulmasının ardından 2. Sayfa'nın canlı yayınına bağlanan işletme sahibi, Kibariye ve eşine seslendi.

İddiaya göre, eşi Ali Küçükbalçık ile birlikte kaynak saç yapan bir işletmeye gelen sanatçı Kibariye, 3 saat süren işlem sonrası aldığı hizmetin bedeli olan 4 bin 200 lira tutarındaki borcunu ödemeden dükkândan ayrıldı.

dgsdgsdgsdsdg.jpg

Bugün 2. Sayfa programına bağlanan işletme yöneticisi Kemal Bamdelen yaşananları canlı yayında anlattı:

İşletme sahibi, 'Kibariye hanım geldi, saçlarını yaptıracağını söyledi, biz de yaptık. Buradan mutlu bir şekilde ayrıldı, kendisi de söylüyor… Parayı vermeden gittiler, burada bir arkadaş bıraktılar rehin olarak 4-5 saat durdu dükkânda parayı ödemediler… Ali bey ‘parayı medya danışmanıma verdim’ dedi. Medya danışmanına sordum ‘kimse para vermedi’ dedi. ‘Biri yalan söylüyor ama hanginiz’ deyip Ali beyi tekrar aradım.'

jfgjfgjhffh.jpg

ÇOK SAYIDA MAĞDUR VAR

'Ali Bey ‘4200 TL değil de bunu reklam karşılığı yapalım’ teklifinde bulundu. Ben de ‘en başından söyledim size böyle bir çalışmamız yok. Bizim böyle bir reklama da ihtiyacımız yok’ cevabını verdim. ‘O zaman yarısını vereyim’ dedi. Ben de kendilerini medyaya vereceğimi söyledim. Bence bu olaylardan Kibariye hanımın haberi yoktu sonradan öğrenmiş olabilir. Bu işleri organize eden eşi Ali beydir. Bu olay duyulduktan sonra çok sayıda mağdur ulaştı. Çok problem yaşamışlar. Biz Kibariye hanım için dükkanı 5-6 saat kapattık. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN