Killa Hakan: Dünyayı bir anlık terk ettim ve geri döndüm

Killa Hakan: Dünyayı bir anlık terk ettim ve geri döndüm

Koronavirüse yakalandıktan sonra yoğun bakıma kaldırılan rapçi Killa Hakan, sosyal medyadan hayranlarına mesaj gönderdi. Hakan, "Dünyayı bir anlık terk ettim ve geri döndüm. Allaha şükür, tüm dualarınız ve destekleriniz için teşekkür ederim." dedi.

Killa Hakan adıyla tanınan rapçi Hakan Durmuş, uzun süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Durmuş, sosyal medyadan sevenlerine mesaj gönderdi.

'Çok kötü günler' geçirdiğini söyleyen Killa Hakan, paylaşımında şöyle dedi:

"Selamlar arkadaşlar. Baya oldu bir şey paylaşmadım, çok kötü günler geçirdim… Dünyayı bir anlık terk ettim ve geri döndüm. Allaha şükür, tüm dualarınız ve destekleriniz için teşekkür ederim. Yavaş yavaş, sakin sakin iyileşme yolunda gidiyorum. Bakalım nasıl olacak? Gelişmeleri paylaşacağım. Seviyorum sizleri. En önemlisi sağlık, gerisi yalan. Mücadeleye devam."

Koronavirüse yakalanan rapçi Killa Hakan yoğun bakıma kaldırılmıştı. Virüsün böbrek ve akciğerlerine zarar vermesi sonucu bağışıklık sitemi çöken Killa Hakan, uzun bir tedavi sürecine girmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN