Kilo verip imajını yenilemişti! Bergüzar Korel makyajsız pozlarıyla ortalığı salladı " kim der 41 yaşında"

Kilo verip imajını yenilemişti!  Bergüzar Korel makyajsız pozlarıyla ortalığı salladı " kim der 41 yaşında"

Türk televizyon tarihine damgasını vurmuş yapıtlardan biri olan Binbir Gece dizisinde Şehrazat karakteriyle hafızalarımıza kazınmış olan Bergüzar Korel makyajsız pozlarıyla ortalığı salladı...

Geçtiğimiz günlerde başlayacağı yeni bir proje için saçlarını kahverengiden sarıya boyatan Bergüzar Korel' in büyük değişimi çok konuşulmuştu. Başarılı oyuncu dünyaya getirdiği üç çocuktan sonra kendini baştan aşağı yenileniyor. Korel, diyetle 20 kilo verip göğüs küçültme operasyonu da geçirmişti. Güzel oyuncu Instagram hesabından en doğal halini sık sık paylaşıyor. O paylaşımlarına bir yenisini ekleyen Korel, takipçilerinden tam not aldı.

berguzar-korel-in-son-hali-1695970634-188-x750.webp

Binbir Gece dizisinde Şehrazat karakteriyle hafızalarımıza kazınmış olan Bergüzar Korel, kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile13 yıl önce evlendi. Ünlü oyuncu bugün sosyal medyada bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu makyajsız hallerini paylaştı. Korel'e hayranları beğeni yağdırdı.

imaj-yenileyen-berguzar-korel-makyajsiz-b993a700-w1200xh1876.webp

Ünlü çift, ilk çocukları Ali'yi 2010 yılında, Han'ı 2020 yılında ve kızları Leyla'yı ise 2021'in Kasım ayında kucağına aldı.

640xauto-001.webp

Bergüzar Korel, 27 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Korel ailesinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya gelen oyuncu, ailesinin sanata olan ilgisi sayesinde küçük yaşlardan itibaren tiyatro ve oyunculukla iç içe büyümüştür. Annesi Hülya Darcan'ın ünlü bir tiyatro sanatçısı olması, onun oyunculuk tutkusunu beslemiş ve genç yaşlarda sahne deneyimleri kazanmasına yardımcı olmuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN