Kim Milyoner Olmak İster'de Saç Baş Yolduran Cevap! 7 Yıl Boyunca Yarışmaya Hazırlanmıştı Ama...

Kim Milyoner Olmak İster'de Saç Baş Yolduran Cevap! 7 Yıl Boyunca Yarışmaya Hazırlanmıştı Ama...

ATV ekranlarının fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, sorulan sorulardan çok bilinemeyen cevaplarla gündeme gelmeye devam ediyor. Bazı sorulara yarışmacılar öyle cevaplar veremiyorlar ki izleyenler neye uğradıklarını şaşırıyor. Yarışmacılardan Ahmet Malal da 7 sene bekledikten sonra katıldığı yarışmada öyle bir soruya yanlış cevap verdi ki görenler hem üzüldü hem de ünlü şarkıcının sesinden tanınamamasına tepki gösterdi. Bakın sesli soruda sorulan o şarkıcı kim!

ATV'de yayımlanan ve ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programı birbirinden farklı yarışmacıları konuk almaya devam ediyor.

Ancak bazen yarışmacıların sorulara verdiği cevaplar gündeme düşüyor.

Son olarak Ahmet Malal isimli yarışmacının elenmesine neden olan sesli soru da herkesi şaşırtan cinstendi.

ynt.png

7 YIL UĞRAŞIN SONUNDA İŞTE BU SORUDA ELENDİ

Yarışmaya 7 sene sonra kabul edildiğini kabul edildiğini söyleyen Ahmet Malal, ilk soruda joker hakkını kullandı.

"Trafik lambalarının altında yazan uyarı yazısında 'yol ver' denmeden önce söylenen hangisi olur?" sorusuna cevap vermek için seyirciden destek isteyen Malal doğru cevabı buldu.

Seyircilerin yüzde 97'si 'C-Yayaya' cevabını verdi. C şıkkını seçen yarışmacı baraj sorusunu da geçti ve dördüncü soru olan sesli soruda elendi.

soru.png

İŞTE O SORU

Malal'a sesli soruda "Dinlediğiniz 'Çakıl Taşları' adlı şarkıyı kim seslendirmektedir?" geldi. Yarışmacı soruya 'A-Sertap Erener' cevabını verdi. Fakat, doğru cevap 'D- Şebnem Ferah' olacaktı.

Yarışmacının 7 sene bekledikten sonra Milyoner'e kabul edilmesinin üzerinde böyle bir soruda elenmesi herkesi hayrete düşürdü.

km.png

Çakıl Taşları sorusunda elenen Ahmet Malal yarışmadan 2 bin TL kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN