Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Zehra Güneş joker hakkında bakın kimi aradı? O ismi görenler şok geçirecek

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Zehra Güneş joker hakkında bakın kimi aradı? O ismi görenler şok geçirecek

Filenin Sultanları’nın efsane oyuncusu Zehra Güneş Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı. Yarışmada sorulara peş peşe yanıt veren güzel voleybolcu Güneş bakın Joker hakkı için kimi aramayı tercih etti. İşte Zehra Güneş'in aradığı o isim…

VakıfBank ve A Milli Voleybol Takımı'nın başarılı sporcusu Zehra Güneş,ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı. Cumhuriyet bayramının 100. yıl dönümüne özel gerçekleştirilen program kapsamında ünlü sporcular ekrana damga vurdu. Soruları yanıtlayan Zehra Güneş takıldığı soruda joker hakkını kullanırken aradığı isim herkesi şaşkına çevirdi. İşte Zehra Güneş'in aradığı o isim…

ZEHRA GÜNEŞ'İN JOKERİ ÜNLÜ FUTBOLCU ÇIKTI

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Zehra Güneş yarışması sırasında Fenerbahçe ile ilgili bir soruyla karşı karşıya kaldı. Yetenekli voleybolcu joker hakkını kullanırken eski futbolcu Volkan Demirel'den yardım istedi.

zehra-gunes-volkan-demirel.jpg

Güneş'e "2008'de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkma mücadelesinde Fenerbahçe ve Sevilla, iki maç sonunda yenişemeyip maç penaltı vuruşlarına kalınca hangisi olmuştur?" sorusu soruldu.

Futbolcu Volkan Demirel ise sorunun doğru cevabı olan, "Fenerbahçe kalecisi 3 penaltı kurtarmıştır" şıkkını söyleyerek milli voleybolcu Zehra Güneş'in bir sonraki soruya geçmesini sağladı.

zehra-gunes-yarismada-ne-kadar-kazandi.jpg

Milli takım yıldızı Zehra Güneş yarışmadan kazandığı parayı bağışlayacağını açıklarken herkesin de takdirini topladı.

ZEHRA GÜNEŞ KİMDİR?

7 Temmuz 1999 doğumlu olan Zehra Güneş, Kartal'da dünyaya geldi. Aslen Boşnak olan ünlü voleybolcu orta oyuncu pozisyonunda görev almaktadır. VakıfBank SK ve Türkiye kadın millî voleybol takımı oyuncusudur.

13 yaşında Vakıfbank'ta voleybola başlayan Güneş, kariyerinde pek çok başarı sağladı. Voleybolu başladı ilk yıllar hem Yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu alan Zehra Güneş, 5 yaşındayken bir sezon boyunca İstanbul Büyükşehir Belediye Spor'da kiralık olarak oynadı. Bu süreç içerisinde PAV takımıyla gençler Türkiye şampiyonu elde eden Zehra Güneş, 2015-2016 sezonunda VakıfBank'ın 2. ligi yükselen takımının bir parçası olarak voleybol hayatına devam etti.

2016-2017 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Güneş, Genç milli takımla birlikte Dünya dördüncülüğü, Balkan ve Eyof Şampiyonlukları yaşadı. Bunlarla birlikte genç milli takım ile Avrupa üçüncülüğü ve dünya dördüncülüğüne sahip olan Zehra Güneş U23 takımıyla da dünya şampiyonluğu elde etti.

Vakıfbank forması altında birçok başarı sağlayan Zehra Güneş, 2 Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu, 1 Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, 2 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve 1 Türkiye Süper Kupa Şampiyonluğu yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN