Kin filmi konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak? Yılmaz Erdoğan'dan yeni film

Kin filmi konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak? Yılmaz Erdoğan'dan yeni film

Geçen sezon yeni projeler için sunuculuğunu yaptığı 'Çok Güzel Hareketler 2' programından ayrılan Yılmaz Erdoğan'ın 'Kin' adlı filminden ilk fragman yayınlandı. 8 Ekim 2021 Cuma günü Netflix'te yayınlanacak Kin filminin başrollerinde; Yılmaz Erdoğan, Ahmet Mümtaz Taylan, Duygu Sarışın yer alıyor. İşte, Kin filmi fragmanı...

Güney Kore yapımı 'The Grudge' filminden ülkemize uyarlanan 'Kin'in çekimleri tamamlandı. BKM'nin yapımcısı olduğu film, online dizi-film platformu Netflix'te 190 ülkede altyazılı ve dublajlı olarak sinemaseverlerle buluşacak. Filmin başrolünde yer alan Yılmaz Erdoğan, iki yıl önce de 'Organize İşler 2' filmini sinema salonlarında gösterilmeye devam ederken sürpriz bir kararla Netflix içerik kütüphanesine eklemişti.

KİN FRAGMAN

KİN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Başkomiser Harun, mesleğinin en büyük ödülünü aldıktan sonra ekip arkadaşlarıyla kutlamaya gider. Ödülden sonra terfi alacağına emin olan Harun, o gece eve dönerken bulunduğu taksideki şoförün saldırısı sonucu kendini savunurken cinayet işler. Ertesi sabah bu cinayet vakası emniyete ulaşır ve Harun, kendi işlediği cinayetin faalini aramaya başlar. Hem kaçan ve hem kovalayan olmanın stresiyle başa çıkmaya çalışırken, bulduğu her ipucu onu çok daha karmaşık bir olayın içine çeker.

KİN FİLMİ NE ZAMAN GÖSTERİME GİRECEK?

Suç ve polisiye türündeki Kin filmi 8 Ekim 2021 Cuma günü Netflix'te yayınlanacak. Dünyaca ünlü online dizi-film platformundaki sayılı Türk yapımlarından biri olacak iddialı film, sinema salonlarında ya da televizyonlarda yayınlanmayacak.

1-z5au.jpg

KİN FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını BKM'nin gerçekleştirdiği, senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı, yönetmenliğini Türkan Derya'nın yaptığı Kin filmi oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Ahmet Mümtaz Taylan, Duygu Sarışın, Cem Yiğit Üzümoğlu, Rüzgar Aksoy gibi isimler yer alıyor.

KİN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Paylaşılan sınırlı bilgilere göre, polisiye ve aksiyon türlerinin unsurlarını taşıyacağına dair ipuçları veren Kin filminin çekimleri İstanbul ve Kocaeli'nin çeşitli semtlerinde ve mahallerinde yapıldı. İstanbul'da özellikle Asya Yakası'ndaki ilçelerin tercih edildiğini söylemek mümkün.

2-akxr.jpg

KİN FİLMİ NEREDEN UYARLAMA?

Yayınlanan fragmanda, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı polis karakteri geç bir saatte yaptığı taksi yolculuğu esnasında kendi isteği dışında ıssız bir ormana götürülüyor. Burada yaşamı tehdit altına giren karakteri bir sonraki görüşümüz ise vince asılı olarak bulunan bir insanın cinayetinin peşine düştüğünde gerçekleşiyor. Neredeyse tamamı erkek karakterlerin egemenliği altında geçen fragmanda yalnızca bir tane kadın karaktere yer verilmesi ise dikkat çekiyor.

Kin filmi, Güney Kore'de yayınlanan 'The Grudge' adlı filmden Türkiye'ye uyarlandı.

KİN FİLMİ

kin-2021-poster-620x918.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN