Kısmetse Olur yeni sezonda sansür olacak mı? Kısmetse Olur kurgu mu?

Kısmetse Olur yeni sezonda sansür olacak mı? Kısmetse Olur kurgu mu?

Bir zamanların efsane izdivaç programı olan Kısmetse Olur 5 yıl aradan sonra izleyiciler ile buluşacağını açıkladı. Kısmetse Olur'un yeni bölümü Youtube üzerinden yayınlanırken heyecanla beklenen programda sansür olup olmayacağı merak konusu oldu. Kısmetse Olur kurgu mu, sansür olacak mı?

2015 yılında Kanal D ekranlarında yer alan Kısmetse Olur yarışması 2 yıl sonra final yaparak ekranlara veda etti. İzleyicinin o günden beri ilgi odağı olduğu izdivaç yarışması sosyal medya üzerinden sıklıkla gündeme geliyor. İzleyenlere müjdeli haber verilirken Kısmetse olur'un tekrar başladığı açıklanması üzerine izleyenler araştırmalarına başladı. Kısmetse Olur'un kurgu olduğu düşünülürken yeni sezonda kurgu olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, Kısmetse Olur yarışmasında sansür olacak mı? İşte detaylar...

KISMETSE OLUR YENİ SEZONDA SANSÜR OLACAK MI?

İnternet arama motorundan sıklıkla araştırma yapılan Kısmetse Olur hakkında sansür olup olmaması merak konusu oldu. Bu sefer youtube üzerinden yayınlanacak olan Kısmetse Olur'un kurgu olmayacağı belirtilirken kurgu istesek dizi yapardık yorumları geldi. Öykü Serter'in sunumuyla yayınlanacak olan Kısmetse Olur yarışmasında 9 damat ve 9 gelin adayı yer alacaktır. Kısmetse Olur'un ilk bölümü 12 Aralık tarihinde Youtube üzerinden yer alacak. 

Kısmetse olur kurgu mu?

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN